آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹ هدف اول:65هدف دوم:60 هدف نهایی:55 تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اینجوری بودم آزمایش دادم تیروییدم کم کار بود دارو میخورم اوکی شد اگ نخورم بهم میریزه حتی باردارم نمیشدم وقتی دارو خوردم ی ماه نشد باردار شدم حتما دکتر برو دلیلشو بفهمی دارو مصرف کنی خوب بشی
من چون پریودم منظم نبود ماه اول ک نشدم کل ماه رمضون حالم بد بود بخاطر بارداری ولی فک میکردم چون روزه میگیرم حالم بده اخرای ماه دوم ک نشدم بی بی زدم مثبت بود.۴ سال جلوگیری نداشتم باردار نمیشدم ولی تیرویید داشتم نمیدونستم
عزیزم یه سوال جواب ازمایش تیتر وقتی منفی باشه دیگه قطعی باردار نیستی؟ تو چند وقت عقب انداختی ازمایش ...
من بخاطر نامنظمی پریودم دکتر رفتم گفت کم کاری تیرویید داری دارو داد گفتم بعداز عید میام واسه بارداری تحت نطرتون باشم بعد از عید فهمیدم باردارم رفتم پیش خانوم دکتره گفت واسه تیروییدت بوده ک باردار نمیشدی من فک میکردم یکم اضافه وزنم نمیذاره باردار شم