2777
2789
امروزفهمیدم بیضه بسرم داخل شکمشه بصورت مادرزاد سونوکرفتم ازش دکترفردامیبرمش امامیکن تاشش ماهکی میادسرجاش الان تونت زده کسی ک بیضهاش سرجاش نیست احتمال خطر سندروم داون داره واقعن میترسم یعنی بسرم مشکل داره ?
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
یعنی هیدروسیل به سندروم داون ربط داره کفت توبجهایی ک داون هستن بیضه داخل شکمه من تافرداک ببرم دکترسکنه کردم بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جراهمه این ازمایشهابردم خداشکراونوقت خوبود اکه شوهرم بفهمه بازرفتم نت وامدم اینجامنومیکشه هروزمیام ویک خبربدبیدامیکنم
یسنا جون پسر دوست منم همین مشکل رو داشت تازه وقتی دو ساله شده بود متوجه شده بود دوستم و عملش کردن و خوب شده بود. نگران نباش خیلی هم بچه ش نرمال و باهوشه
وقتی به علاوه ی خدا باشی ، منهای هرچیزی می تونی زندگی کنی !
عزیزم تو بچه هایی که سندروم داون دارن بیضه داخل شکمه...... ولی لزوما وقتی بیضه داخل شکمه بچه سندروم داون نداره....این دو جمله با هم فرق داره مگه کله بچت دفرمه است؟؟؟؟فاصله چشماش زیاده؟؟؟سندروم داونیا تابلو هستن و از روز اول مشخصند...از تو سونوگرافی مشخصند
آب هست،ولی کم است!!!
سندروم داون دیگه چرا؟؟؟ بچه خواهر من با یه عمل کوچیک مشکلش حل شد و الان مدرسه تیزهوشان درس میخونه. خبری که خوندی دروغه محض هست
جوری درباره دیگران صحبت نکن، که اگر روزی همون حرفها رو درباره خودت زدن، دلت بشکنه!
شادی اینهانداره خداشکر من نمیدونستم اخه این سندروم جیه وجی هست فقط میدونم اختلال کروموزومیه
وای امان از این چیزا ک تو نت نوشته خب گفته اونا ک سندروم داون دارن بیضه تو شکمه نگفته هر کی بیضه ش تو شکمشه سندروم داون داره انقد اعصاب خودتو با خوندن این چیزا خورد نکن هر بیماری چندین علایم داره در کتار هم ، با داشتن یکیش ک نمیشه به بچه ت نسبت بدی منم قبلا یکی از دوستام خواهر زاده ش اینجوری بود بیضه ش بالا بود وقای بچه هشت ماهه بود عمل کردن درست شد
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
2810