2777
2789

سلام لباسامو انداختم لباس شویی خاموش نمیشه مثلا تایمز ۱ ونیم ساعت بود. ۱۰ دقیقه مونده تموم شه بعد تایمز میره رو ۱۲ دقیقه دوباره میره ده دقیقه و بعد ۹ و بعد ۱۵ و..

خاموش نمیشه و تموم نمیشه چیکارکنم؟

در ماشین لباسشویی رو باز کنم آبش میره رواشپزخونه؟😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز یک ساعت و نیم نشده؟ اگه ن ک دست نزن از منم مثلا مینویسه ۵ دیقه ولی ۱۰ دیقه دیگه میچرخه 

من از رو ساعت خودم میگم کی خاموش میشه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
هنوز یک ساعت و نیم نشده؟ اگه ن ک دست نزن از منم مثلا مینویسه ۵ دیقه ولی ۱۰ دیقه دیگه میچرخه  م ...

سااعت خودمو نگاه نکردم عزیزم تایم ک خودش ساعت داره

یعتی ممکنه ساعت خودش خراب شده باشه؟

سااعت خودمو نگاه نکردم عزیزم تایم ک خودش ساعت داره یعتی ممکنه ساعت خودش خراب شده باشه؟

میگم تایمر لباسشوییم برا خودش هعی عدد میزنه کم و زیاد میکنخ

من از رو ساعت خودمون میفهمم کی باید خاموش بشه 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
میگم تایمر لباسشوییم برا خودش هعی عدد میزنه کم و زیاد میکنخ من از رو ساعت خودمون میفهمم کی باید خام ...

دقیقا واسه منم اینجوریه دوباره زدم بشوره.

مرسی عزیزم .پس ب ساعت خونمون نگاه میکنم.