2777
2789
عنوان

ماءالجبن برای درمان سودا و جوش

313 بازدید | 21 پست

سلام خانما کسی هست از ماء الجبن استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ 

من طبعم سودا هست و صورتم جوش و جای جوش داره 

کف دست و پامم عرق سرد میکنه همش 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلی من استفاده کردم اما تاثیری حس نکردم

چند وقت عزیزم؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
اینا هیچ کدوم درمان نیست سودا آخرین خلطی هست که که از بدن بیرون میره وباید دمنوش مصرف کنی اونم به طو ...

وای من دوماه تمام تلاش کردم ولی خیلی سخت بود خوردن داروهاش و هزینه بر دیگه ادامه ندادم 

وای من دوماه تمام تلاش کردم ولی خیلی سخت بود خوردن داروهاش و هزینه بر دیگه ادامه ندادم 

تقریبا ۸تا۹ ماه طول میکشه درمان چرا که  سودا در بدن سمج هست وخیلی دیر خارج میشه.فکر میکنی چرا افسردگی زود خوب میشه یا آدم ای لجوج نمیتونن ترک کنن همه بخاطر سوداست. 

تقریبا ۸تا۹ ماه طول میکشه درمان چرا که  سودا در بدن سمج هست وخیلی دیر خارج میشه.فکر میکنی چرا ا ...

اهان پس باید همونو دوباره از سر بگیرم 

بله چی مصرف میکردی ۲۰ روز ۲۰ روز باید عوض بشه.اگر مشاور داری برو ادامه بده اگرم خواستی من کمکت میکنم

به من گفت ۴۰ روز بعد بیا که نرفتم 

دوماه هرروز صب سکنجبین و خاکشیر و تخم بالنگو با اب جوش میخوردم 

قطره نازیل چند روز تو بینیم میریختم 

قطره لاویگل هرروز صب و شب میخوردم 

یه میوه ای بود شبیه چوب بود اسمشو یادم رفته میجوشوندی سیاه میشد اونو باید سه روز میخوردم که خوردم با روغن بادوم 

روزی ۷ تا بادوم درختی

انجیر هم گفته بود اما نتونستم بخورم حالم بهم میخورد

زیتون گفته بود روزی ۷ تا 

یک روز درمیون بادکش که ۲۰ روز انجام دادم 

یه دارو بود برای عادت ماهانه که با عرق رازیانه و عرق بهارنارنج و فرنجمشک درست میکردم هرشب میخوردم (زمان پریود بدون رازیانه)

اینا رو یادمه الان 

به من گفت ۴۰ روز بعد بیا که نرفتم  دوماه هرروز صب سکنجبین و خاکشیر و تخم بالنگو با اب جوش میخو ...

ببین نمیدونم کجا رفتی ولی میدونم دمنوش ودارای گیاهی بیشتر از ۲۰ روز نباید مصرف بشه.چقدر هزینه کردی ؟

به من گفت ۴۰ روز بعد بیا که نرفتم  دوماه هرروز صب سکنجبین و خاکشیر و تخم بالنگو با اب جوش میخو ...

اینا که گفتی والا منم نمیتونم انجام بدم.من خودم برای درمان فقط دمنوش میدم ۵الی۴وعده ودرکنارش همون غذایی که مصرف میکنی رو میگم چطور مصرف کنی.الان آقایی هست که واریس دارن سودای بالا ۴ماهه به راحتی دارن درمان میشن.

ببین نمیدونم کجا رفتی ولی میدونم دمنوش ودارای گیاهی بیشتر از ۲۰ روز نباید مصرف بشه.چقدر هزینه کردی ؟

دکتر حاذق و مطمینی بود دکتر صرافان تو پاسداران 

هزینه هم تو کلینیک نزدیک 500 داروهارم نمیدونم کم کم میخریدم اما هر بار خریدم بالای نیم میلیون بود معمولا 

بارهنگ و گلاب و عرق نعناع هم داشتم راستی و بوییدن عطر نرگس

اینا که گفتی والا منم نمیتونم انجام بدم.من خودم برای درمان فقط دمنوش میدم ۵الی۴وعده ودرکنارش همون غذ ...

چجوری میتونم از شما مشاوره بگیرم؟ هزینه و اینا به چه صورته؟

2810