هم برا افسردگی هم برا لاغری. شاید چندین سال این روندو داشتم پیاده روی میکردم یکم لاغر میشدم دوباره ول میکردم چاق و همزمان افسرده میشدم. الان چندین ماهه پیاده روی نکردم. الان به اوج وزن بالا و افسردگی شدید رسیدم. خیلی وقته حتی قدم هم نزدم. بیشتر از هفت هشت ماه😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا منم دچار افسردگی شدم. میدونم فعالیت حالمو بهتر میکنه. همین الانداشتمفکدر میکردمکاش جایی بود برای دویدن و پیاده روی، اما این تهران جای در دسترسی نداره برای این کار.
پارکها معمولا برای پیاده روی طولانی ودویدن مناسب نیستند.
بابا تهران که منبع همه چیزه. کاش من تهران بودم همه جای خوب و قشنگ رو پیدا میکردم میرفتم میگشتم
اره اما صحبت سر در دسترس بودن برای همه است. درسته که تهران فضا برای این جور چیزازیاد داره مثل باشگاه انقلاب پارک سرخه حصار پارک ملت و چیتگر اما با توجه به بزرگی و ترافیک تهران دسترسیش برای کسایی که اون اطراف نیستن سخته. و رفت و امد هم هزینه بر. مگر تفریحی بری. اما من دوست دارم جزو روتینم باشه پیاده روی و دویدن