2777
2789
عنوان

حسم میکنم شوهرم چشم چرونه

378 بازدید | 28 پست

من  چند وقته ک بین این حس گیر کردم و نمیدونم واقعا هست یا نه .. مثلا تو خیابونیم ی ماشین رد میشه  حس میکنم شوهرم داره نگا میکنه رد نگاهشو ک میگیرم میرسم به زن ... یا تو خیابون.. یا مثلا دیروز تو اسانسور بودیم داشتیم میرفیتیم طبقه بالا در اسانسور باز شد ی زنه جلو در بود ک پلنگ طوری بود بعد شوهرم گف اسانسور میره بالا ‌ ک زنه میخواست بره پایین .. ک اون نیومد تو دیگه  بعد حس کردم لحن حرف زدنش حتی تو اون چند کلمه ک گفت  تغییر کرد  انگار واشرش شل شد .. بعد در ک بسته شد تو اینه ی نگا بخودش کرد ی دستم تو موهاش کشید و خودشو ی برانداز کرد😒... یا مثلا تو خیابون عابر زن میبینه از صدمتری میزنه رو ترمز ... ک رد شن .. ولی عابر مرد ک میبینه کم مونده از روش رد شه😐 اگه واقعا  چشم چرونه یعنی ممکنه کارش به خیانتم برسه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ی پسری هست تو کلاسمون  اینقدر  ک این پسر تو خودشه و اصلا با کسی ی کلمه حرف نمیزنه من تو دلم میگم کاش همچین فردی نصیبم بشه .. چون اصلااااااا نگا نمیکنه ی دختر باهاش داشت حرف میزد  سنگین جواب داد 

میگذره(:
بهش تذکر بده 

تذکر دادم قبلا . الان مثلا جرعت نمیکنه به عابر زن راه بده 😐😐😐😐😐 ولی مثلا نگاهش نه . مثلا زن خوشگل میبینه سریع حس میکنم نگاهش میفته روش اما تا من نگاهش میکنم خودشو میزنه ب اون راه ک مثلا اصلا ندیده 

ممکنه چشم چرون باشه حتی جلو تو یه کم خودشو کنترل کنه 

مورد آخر که گفتی ربطی به چشم چرونی نداره 

متاسفانه زن ها موقع رد شدن از خیابون یهو هول میشن ممکنه بپرن وسط ! بارها واسم پیش اومده داشته آروم میرفته دیده ماشین میاد ولی یهو هول شده خودش انداخته جلو ماشین 

ولی مردها اینطوری نیستن سریع تر عکس العمل نشون میدن

ممکنه چشم چرون باشه حتی جلو تو یه کم خودشو کنترل کنه  مورد آخر که گفتی ربطی به چشم چرونی نداره ...

منم بهش میگم میگه من حواسم ب همه جهات هست ..   همرو از صد متر قبل تر میبینم . از پشت عقب و جلو .. فکر میکنی ک همش زومم رو زنا ... ولی مردا رو هم به همون اندازه میبینم ولی تو رو زنا حساسی😐

2810