2777
2789
عنوان

بزرگ موندن شکم ۵ ماه بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 26 پست
بچه چندمته؟ منم برای اندامم از رابطه فراری شدم😕😕

بچه دوم ..بعد زایمان اول فوری شکمم جمع شد و اندامم جمع شد ولی سر دومی هم اضافه وزنم مونده هم شکم بزرگ منم دقیقا از رابطه فراری هستم خجالت میکشم خیلی خوش هیکل بودم

سزارین چرا با کمر بند طبی بستم

اضافه وزنم دارین !؟ اکثرا میگن بعد بچه دوم مخصوصا سزارین اندام خیلی سخت برمیگرده ب حالت قبل یمدت حلقه بگیر بزن شکمتو چرب کن با گن محکم ببند قندو شیرینجاتو حذف کن 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اضافه وزنم دارین !؟ اکثرا میگن بعد بچه دوم مخصوصا سزارین اندام خیلی سخت برمیگرده ب حالت قبل یمدت حلق ...

بله ۷۲ وزن شروع بارداری بود الان شدم ۷۸ هم اضافه وزن دارم هم شکم بزرگ فاجعه شدم ...

بله ۷۲ وزن شروع بارداری بود الان شدم ۷۸ هم اضافه وزن دارم هم شکم بزرگ فاجعه شدم ...

قدتونو نمیدونم ولی خب اضافه وزن دارین رژیم بگیرین خودتون که ب مرور کم بشبن شکمم اب میشه سزارین همینه شکم میمونه بعدش من خودم 😑فقط دارم زور میزنم طبیعی زایمان کنم

قدتونو نمیدونم ولی خب اضافه وزن دارین رژیم بگیرین خودتون که ب مرور کم بشبن شکمم اب میشه سزارین همینه ...

نه زایمان اولم سریع برگشت شکمم اصلا انگار زایمان نکرده بودم نمی‌دونم چرا برای دومی شکمه ماندگار شد 

نه زایمان اولم سریع برگشت شکمم اصلا انگار زایمان نکرده بودم نمی‌دونم چرا برای دومی شکمه ماندگار شد&n ...

کلا اضافه وزن دارین الان نزدیک ۱۸ ۱۹ کیلو اول اونو کم کنین بعدا ورزشای مخصوص شکمو عضلاتو انجام بدین درست میشه 

نوزادم ۶ ماهه بشه رژیم رو شروع میکنم الان اجازه رژیم ندارم

ی متخصص تغذیه پیدا کن برنامه بده باهاش برو جلو بیشتر از این اضافه نکنی  من خودم تصمیم دارم بعد زایمانم بلافاصله رژیمو ورزشو شروع کنم ۳۵ هفتم ۲۰ کیلو اضافه شدم 🥲برام شده کابوس تازه ورم شدیدم دارم

ی متخصص تغذیه پیدا کن برنامه بده باهاش برو جلو بیشتر از این اضافه نکنی  من خودم تصمیم دارم بعد ...

منم ورم شدید داشتم زایمان کردم ۴ کیلو اضافه وزن داشتم ولی خیلی اشتها دارم دو کیلو دیگه اضافه کردم هیچ متخصصی تا شش ماهگی نوزاد رژیم نمیده تا زمانی که نوزاد غذا خور بشه