2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره پول جمع کردم تا سرویس خواب بگیرم اما با این وضعیت میگن طلا بخری بهتره یعنی باز هم صبر کنم؟

ببین . بقول دوستمون اگ خونه مال خودته سرویس خواب اگ مستاجری خب طلا ..‌ اخه تو اسباب کشی همه چی خراب میشه حیفه . ولی اگ خونه خودته سرویس خوابتو بگیر لذتشو ببر

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
گلم خودت میدونی چی ب درد زندگیت میخوره  این مسائل ب نی نی سایت ربطی نداره ک راهنمایی بخوای&nbs ...

آخه شک دارم کدومش بگیرم گفتم با دوستان مشورت کنم شاید اگه بحث خواهر شوهر و مادر شوهر بود به نی نی سایت ربط داره حتما

آخه شک دارم کدومش بگیرم گفتم با دوستان مشورت کنم شاید اگه بحث خواهر شوهر و مادر شوهر بود به نی نی سا ...

نه گلم منظورمو نگرفتی همه چی مشورتی و مشاوره ای و راهنمایی اینجا هرکسی آزاده بپرسه حتی منم خودم همینم  اما سوال شما واقعا بین خرید سرویس خواب وطلا ماها نمیدونم شرایط زندگی شما چجوره و کدوم اولویت داره خیلی جنبه ها داره ک فقط خودتون آگاهی دارین یه سری راهنمایی ها رو از دیگران آدم نپرسه خیلی براش مفیدتره ، من کی گفتم خواهر و مادرشوهر 🤦😐