2777
2789
عنوان

کیا طلاق عاطفی گرفتن؟بیاید

873 بازدید | 39 پست

با هم اصلا حرف نمیزنید؟

زندگیتون چطوره مثلا چطوری پول میگیرید

مایحتاج خونه رو چطوری بهش میگید بخره

واسه خودتون لباس  یا چیزای دیگه بخواید چطوری ازش پول میگیرید؟

غذا جدا جدا میخورید؟

در کل چطوری زندگی میکنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من طلاق عاطفی بود اما ب تظر اون زتدگی بود 

خونه تبود ندام رفیق بازی

منم یا دخترم  تنها و دوتای غدا میخوردیم ـ پول اصلا ـ گاگهی پدرشوهرم میدداد

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
2805
برا من طلاق عاطفی بود اما ب تظر اون زتدگی بود   خونه تبود ندام رفیق بازی منم یا دخترم &n ...

شوهر من جوری رفتار میکنه انگار نیستم منم میخوام از این به بعد همینطور بشم فقط از لحاظ مالی وابسته شم

خودم نه  ولی یکی را می شناسم سالهاست طلاق عاطفی گرفته  همچی و همه جا باهاشه ولی کمتر حرف ...

رابطه داشته باشن که طلاق عاطفی نمیشه

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
میتونم علتشو بپرسم و اینکه شما بچه ها اذیت نشدید از طلاق عاطفی پدر مادرتون؟

پدرم فاصله گرفت مادرم  تلاش کرد ولی نشد نه اولش متوجه نمی‌شدیم بزرگتر که شدیم فهمیدیم طبیعی نیستن الانم اینجوری قبول کردیم

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
2809