2777
2789

عشق یه حسه عمیقه نمیدونم دچار عشق شدم یا دوست داشتنه عمیق ولی دردیه که بودنش رو به نبودنش ترجیح دادم 

حاضر بودم عذاب و درد بکشم ولی از زندگیم نره چون یمدت کوتاه نداشتنش رو کشیدم و مردم واقعا 

عشق ها رو میبینی؟ چشم هفتم داری پس

نه منظورم مثلا یکی اصلا اسم طرف از زبونش نمیوفته و کلا همش از طرف میگه و‌...... ولی بعد چند وقت میبینی کات کرده نمیدونم تونستم منظورم و بفهمونم یا نه     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق اصلی بین یه دختر و پسر بعد از ازدواجه که نسبت به هم متعهد میشن.قبلش یا هوسه یا اگرم عشق باشه زود خاموش و تموم میشه.همیشه عاشق کسی باشید که حاضر به تعهد همه جوره توی زندگی میشه 

عشقو با تموم وجودم حس کردم و مطمئنم که وجود داره

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

تعریف من از عشق همان بود ک گفتم 

در بند کسی باش که در بند حسین است.🌱

این شعر به ذهنم اومد ولی واقعا دوست دارم همسر آیندم الگوم باشه حسینی باشه 

کسی باشه که دست منم بگیره کمک کنه به حسین و خدا نزدیک تر شم نه که دور شم :))))))

عشقتون پایدار عزیزم

مرسی عزیزدلم❤️

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بنظر من عشق خوب نیست دوست داشتن مهمه بقول همسرم میگه نمی‌دونم عاشقتم یانه ولی میدونم اگه تو نباشی منم نیستم این‌قدر بهم وابسته ایم تحمل یه شب بی همو نداریم شاید تو جمع کسی متوجه دوست داشتن بینمون نشه یعنی منظورم اون دوست داشتن عمیق ولی تو تنهایی و سختی همیشه باهام بوده و احساس امنیت و آرامش بهم داده 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
عشق چه واقعی چه هوس همش درده و چیزی جز دلشکستگی و ناراحتی چیزی برا ادم باقی نمیمونه  

عشق اگه دوطرفه و پاک باشه هیچ کدوم از اینا نداره من سنتی ازدواج کردم ولی الان این‌قدر دوسش دارم که نفسم به نفسش میدم موقع خواب باید حتما بهم چسبیده باشه بخدا که اصلأ دوسش نداشتم ولی الان براش میمیرم اونم همینجور همیشه گفته نشون داده اونجور نیست کادو بخره رمانتیک بازی دربیاره نه ولی تو کاراش حرفاش میفهمم همونم برام بسه که یکی اینجوری دوسم داره و منم اونو 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان