2777
2789

منو شوهرم خیلی رابطمون سرد شده خیلی وقته جدا میخوابیم با اینکه اتاق داریم (پسر کوچیکم عادت داره پیش شوهرم بخوابه اونم میره تو اتاق بچه ها میخوابه)

منم تنها تو اتاق خودمون .

رابطه در حد ده روز ۱۵ روز یا بار .قهر باشیم که دیگه طولانی 

مثلا من و  شوهرم سر یه چیز الکی و مسخره که با هم حرفمون بشه شوهرم اصلا نمیاد حرف بزنه و موضوع رو حل کنه یعنی تا یه ماهم من سرد باشم باهاش براش مهم نیست و ادامه میده یعنی حتی به خاطر رابطه ام نمیاد آشتی کنه  و این منو خیلی اذیت میکنه میگم نکنه با یکی دیگه است؟قبلا دوبار مچشو گرفتم

رابطه اش با خانواده اش عالیه با یکی از خواهراش روزی یه بار تلفنی حرف میزنه در صورتی که بعضی روزها اصلا به من زنگ نمیزنه زنگم بزنه میگه چی لازم داری برا خونه 

دلم از  کمبود محبت و توجه داره میترکه 

شما جای من باشین چیکار میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زندگیمو دوست داشته باشم تلاش میکنم درستش کنم... هرچند خیلی سخته ولی شوهرت به نظر نمیاد ادم بدی باشه .. اخلاقیات خودش رو داره و تو میتونی یه زندگی خوب و گرم باهاش بسازی ولی باید بیشتر از اون تلاش کنی مردا معمولا بعد از خانوما تو زندگی راه میوفتن...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خب همینو بهشبگو بگو احساس میکنم سرد شدی دلیلی داره خطایی از کسی سر زده بعد اول خودت جلو شو چند بار زنگ بزن فقط حالشو بپرس تو بیشتر محبت کن البته فقط چند روز اینو امتحان کن ببین بهتر میشه اخلاقش و میاد باهات حرف بزنه اگر نیومد باید بری پیش مشاور

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

خدایی این که تجربه بقیه باید استفاده بشه و این حرفا من اصن حرفی نیس ولی این مسائل و باید با مشاور مطرح کرد،

بازم خودتون صلاح میدونید

این که ممکنه. اصلا شرایط مشاوره رفتنم نباشه هس ولی بهرحال هرچیزی جایی داره 

اگه زندگیمو دوست داشته باشم تلاش میکنم درستش کنم... هرچند خیلی سخته ولی شوهرت به نظر نمیاد ادم بدی ب ...

قبلنا خوب بود الان دو سه ساله اینجور شده 

این رفتاراش منو داغون میکنه منم عصبی میشم 

مازنا چقدبیچاره ایم خدایا اگه مردایه زره ازدردایی ک اونا به مامیدنو مابهشون بدیم میرن سریع خیانت میکنن اونوقتم بازهمه چی سرزنه خراب میشه ک اگه خوب بودشوهرش نمیرف بایکی دیگه من دیگه خسته ام اززندگی خدایا راحتم کنی چی میشه حتی مرگم بدهدم نمیرسه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
عزیزم وقتی میزاری ی ماه طول بکشه قهرتون یا تنها میخوابی همین میشه تو هم جایی ک شوهرت میخوابه بخواب ب ...

تو اتاق بچه ها میخوابه همونجا خوابش میبره دیگه 

بعد من میگم چرا اصلا دوری از من و قهر بودن با من براش مهم نیست

2810