2777
2789
عنوان

شیرخشک گیر نمیاد یک دونه خریدم ۳۰۰ تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دختر من از یکسالگیش هرکاری کردم‌دیگه شیرخشک‌نخورد. شیر پاستوریزه رو حسابی میجوشوندم و بهش میدادم. غذای کمکی مقوی بهش میدادم‌

البته تو سعی کن پیدا کنی شیرخشکشو اگه میخوره

شما هم پاستوریزه میدین؟

اره.از این پاکتیا میخرم

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
هیچی راحت باش

ناراحتم .خواستی تیکه بندازی خودت نظر جداگانه بذارسری بعد .اینقدر این مدل نظراتا ب صورت جدی دیدم ک نمیتونم از رو ی متن مطمئن باشم الان طرفم داره جدی میگه یاشوخی میکنه.بی خیال .خاکتوسرشون کنن بااین وضعیت ک درست کردن

ناراحتم .خواستی تیکه بندازی خودت نظر جداگانه بذارسری بعد .اینقدر این مدل نظراتا ب صورت جدی دیدم ک نم ...

من از تو ناراحت ترم

ببین امثال اسی و کلی آدم تو مناطق محروم باور کن شیر خشک ندارن آب ندارن کلی کودک کار داریم ک بهشون تجاوز جنسی میشه ازشون بیگاری میکشن 

بعد یه عده ک فکر هم میکنن خیلی خوبن خیلی حالیشونه وقتی میگیم بابا وقتی ما خودمون بدبختیم نباااااید ب غزه کمک کنیم ما را ب فحش میگیرن

خب این پولی ک واسه غزه میخواد بره برای کسی ک تو خاک داره زندگی میکنه باید صرف شه

من از تو ناراحت ترم ببین امثال اسی و کلی آدم تو مناطق محروم باور کن شیر خشک ندارن آب ندارن کلی کودک ...

ببین من اولش فکر کردم منظورت اینه ک مادرایی که فقیرن ولی بچه دارشدن ناراحت میشن ازحرف من بعدشم فکر کردم طرفداراینایی یعنی ازاون نظر کنایه امیزشما من این دوتابرداشتا کردم .خب چته واین سوتفاهما چون مالحن طرفا نمبینیم که .

بله منم باشماهم عقیده ام منم عصبانیم و خیلیم ازآینده میترسم ولی اینا نمیفهمن .