2777
2789
عنوان

شیرخشک گیر نمیاد یک دونه خریدم ۳۰۰ تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شیر گاو خیلی سنکینه برای بچت لطفاً نکن😢😢😢😢😢😢اگه احیانن خاستین بدین شیر پاکتی بیرون کم چرب بدید مشکل گوارشی پیدا نکنه💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

چرا از بهداشت شیر خشک یارانه ای نگرفتی ؟؟؟ من هم اون شیر خشک یارانه ای رو میگرفتم بازم کم میومد از داروخونه باز میخریدم پدرمون در اومده بود واقعا ...‌ حالا اون موقع ۴۵ تومن بود  الان دخترم دو سالشه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

ای بابا

کجایین که پیدا نمیشه؟

اون داروخونه چقد بی شرف بوده که به این قیمت داده بهت!

شیر بز رو امتحان کن، به شیر مادر خیلی نزدیکه

دختر من بالای یک سال خواستم شیر گاو شروع کنم اصلا نمیخورد، شیر بز دادم بهش، البته در کنار شیر خشک

از بعد یکسالگی شیر غذای غذای اصلی نیست اگر به پروتئین گاوی حساسیت نداره میتونی شیر پاستوریزه بدی البته شیر بچه ماجان هم هست برای بالای یکسال فکر کنم گرونتر باشه 

فقط ویتامینش کامل نیست باید مولتی ویتامین هم به بچه بدی

بالای یکسال پیدا نمیشه .. بهداشت میگ شیر گاو بده کم کم

عزیزم من پسرم شیر خشکی بود بعد ۱ سال شیر گاو یکم با نبات گرم میکردم میدادم میخورد بعد ۶ ماه اونم تموم شد 

یعنی سر جفت بچه هام اینکارو کردم با اینکه بزرگه شیر خودمو میخورد ولی بعد یه سال گاوی دادم البته پاستوریزه بگیر از این پاکتیا یا نایلونی ها ک میکروب کشی شده باشه 

اابته قبلش مثلا چیزایی مثل پنیر خامه اگه دادی و حساسیت نداشته مشکلی نیست بده بخوره

اگه بچت بالای یکساله شیر خشکشو قط کن اسی چون خود شیر خشک زیادم ضرر داره طبعش سرده معدشو داغون میکنه اسهال میشه . قط کن شیر پاستوریزه بگیر کم چرب بجوشون خنک شد بریز شیشه بده بخوره . منم دخترمو یکسالو نیمش شد شیر خشکشو قط کردم شیر پاستوریزه دادم تا دو سالگی بعدش شیر پاستوریزه رو قط کردم اب میوه میریختم تو شیشه میخورد الان کلا اب میوه رم قط کردم دیگه شیشه نمیدم چیزی میخوره تو لیوان حالا چای اب میوه شیر الان دوسالو نیمشه . توام یواش یواش اینکارو کن وگرن بزرگتر شه وابستگیش بیشتر میشه نمیتونی سخت میشه هم برا بچه هم خودت 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .