2777
2789
عنوان

کدوم پاسماوری؟ خوش سلیقه ها(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 50 پست
دومی. اولی هم خوبه

این منظورتونه درسته؟

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی قطعا 

ممنون بابت نظرت عزیزم ولی اینجا یا من اشتباه میکنم یا بچخ ها

منظورتون شیری رنگ  هس یا دو رنگه سفید توسی

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
سرامیکیا به نظرم خز شدن

نمیدونم چی بخرم خز نشه🤦‍♀️

سومی سرامیکی چون هیچ وقت از مد نمیفته

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اولی خیلی شیکتره ولی تو دی جی کا لا نگاه کن شیکتر هم هست

تو بازار میخوام حضوری بخرم

همینا هست🤦‍♀️

سرامیکیا به نظرم خز شدن

چه مدلی مدنظرتونه؟

نمیدونم چی بخرم خز نشه🤦‍♀️

باید یه چیز ساده بگیری 

ولی من چند ساله از این گلدارا دارم خز نشده برام

چیزایی که یهو مد میشن زودم از مد میفتن

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
باید یه چیز ساده بگیری  ولی من چند ساله از این گلدارا دارم خز نشده برام چیزایی که یهو مد میشن ...

عکس ندارین پاسماوری تون؟