2777
2789

سلام بر دوستان خوبم

خیلی تو نی نی سایت و همه جا گشتم چیزی پیدا نکردم که کمکم کنه.

خواهرانه از مادرای ک بچه کلاس اول دارن یا داشتن میخوام کمکم کنند از وقتی دخترم امسال کلاس اول میره خیلی اعصابم ضعیف شده یعنی خیلیییی ها، دیگه آدم سابق نیستم، خیلی سخته سر و کله زدن با بچه‌ ای که گوش نمیده نمی شینه پای درس ... مشاوره هم رفتم گفتن بچه مشکلی نداره رو خودت باید کار کتی 

دوستان کمکم کنید برام دعا کنید بهم راه کار بدید چی کار کنم صبرم زیاد شه؟؟آروم شم. بیشتر درکش کنم، چه ذکری برای صبور شدن بلدید ک نتیجه داده؟

بزانون حمد میخونم انشاالله خدا دستتون رو بگیره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای مادر یا بچه؟ ما هر دو رو رفتیم فایده نداشته اخه

مادر.اگه میخوای صبر و تحملت زیاد شه روان درمانی عالیه .البته دکتری که تجربه داره .معمولا ما ادم بزرگا حرفایی که نمیتونیم بزنیم رو جمع میکنیم و تو دل میمونه و باعث میشه کاسه صبرمون لبریز شه و اون رو سر بچه خالی میکنیم

منم پسرم فوق العاده شیطون بازیگوش کلاس اولم هست

خدا شاهده اول مهر از بس حرص خوردم عصبی شدم هم پسرم استرس گرفت هم تیک عصبی انگار گرفتم حتی از اون موقع گوشمم شروع کرد به صدا دادن از حرص و اعصاب خوردی

معلمش جلسه گذاشت گفت نگران نباشید تموم کلاس اولی ها از اسفند کم کم درست میشن گفت خیلیا اینجورن.گفت عصبی بشی داد بزنی بدتره.واقعا راست گفت از وقتی خودمو کنترل کردم شلوغ نکردم با بازی نشونش دادم کلیپ واسش گذاشتم خیلی خیلی بهتر شده.نمیگم عالی شده ولی خیلی بهتر شده

امیدمم به حرف معلمش هست که گفت از اسفند کم کم راه میفتن.کلاس اول همینجوره.هیچ بچه ای نبوده بی سواد بمونه اخرش یاد میگیره.حتی تابستون باهاشون کار میکنیم بهتر میشن.نگرانش نباش.اعصاب خودتو بچه و شوهرتم خراب نکن

اون من ۲ماه اوله مهر اعصاب خودمو همه خورد بود

واقعا خودمو کنترل کردم

البته بگم از وقتی خودمو کنترل کردم شاید ۴ یا ۵ ساعت داره یه مشقو دلدار مینویسه ولی حداقل مینویسه حرص نمیده .قبلا من داد میزدم بنویس اینم لج میکرد نه گوش میداد نه مینوشت.شکر خدا بهتر شد

حتی معلمش گفت اگر اعصاب ندارید امسالو بسپارید به بابا.خاله. خواهر یا هرکسی که اعصابشو داره چون بچه زده میشه و امسال حوصله نیازه چون سخته واسه بچه ها

منم پسرم فوق العاده شیطون بازیگوش کلاس اولم هست خدا شاهده اول مهر از بس حرص خوردم عصبی شدم هم پسرم ...

مممنون عزیزم از وقتی ک گذاشتی و برام تایپ کردی مشکل عمده من استرس هاییه ک معلمش بهم وارد میکنه متاسفانه.

برا همتون حمد خوندم حاجت هاتون روا انشاالله