2777
2789
عنوان

یه دوست یوبس دارم که نگو ....

83 بازدید | 8 پست

من کلا همین یه دوستو توی ۲۳ سال زندگیم دارم که هنوز مونده یعنی چه میدونم اصلا با اینکه شوخم و مهربون ولی دوستی ندارم 

داشتم ولی مثلا بخاطر دانشگاه از هم دور شدیم تا به صفر رسید 

فقط با ایشون از دوران راهنمایی دوستم 

دوتامون بچه داریم و ایشون الان پنجشنبه تازه زایمان کرده و من الان یهویی پیام دادم فهمیدم یعنی پیام نمیدادم بهم نمی‌گفت 

حالا خوبه از یکماه پیش گفتم روز زایمانم خبرم کن 

تازه گفتم بیام ببینمت تو بیمارستان 

کلی این ۹ ماه بهش پیام دادم یه بار خواستم برم پیشش  دقیقه نود گفت راستی پدر مادرمم میان ،منم دیگه کنسل کردم چون معلوم بود بهونه آورده 

دعوتم کرد خونش برا شام ، ظرف کریستال بردم ،کلا وقتی می‌بینیم همو خیلی خوبیم و میگیم میخندیم اما پشت گوشی یه آدم دیگس 

من دعوت کردم برام شیرینی گرفت ،و بعدشم که باردار شد 

اصلا خیلی یوبسه ببخشیدا البته الان عصبیم اینجوری میگم

تازه الان گفت پنجشنبه زایمان کردم درد دارم ،گفتم پیام ندم زنگ بزنم احوالش بگیرم 

زنگ میزنم ،هدایت میکنه و دیگه جواب پیامم نمیده 

چرا اینجوریه ؟

من شانس رفیقم ندارم😅

بیخیالش

بنظر من وقتی یکی اینجوریه 

باید مثل خودشون بود زدشون تو دیوار

دوست منم بعد از ازدواج اخلاقاش عوض شد من دیگه واقعا حسم پریده نسبت به این دوستی دیگه محل خاصی نمیدمش 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زایمان کرده خب. آدم حوصله خودشم نداره دو سه ماه اول، به خصوص دو سه هفته اول. تا حد امکان باید تنها ب ...

بعد مگه یه جواب زنگ دادن چیه ،خواهر شوهر یا مادرشوهرش که نبودم ،رفیقشم

خب شاید حوصله دوستی و رفت و امد نداره ربطی به یوبس بودن نداره که منم مثل دوست شمام پشت گوشی راحت نیستم و خیلی علاقه ای به ارتباط با ادما ندارم ولی رودرو خیلی خوبم با همه  

خب شاید حوصله دوستی و رفت و امد نداره ربطی به یوبس بودن نداره که منم مثل دوست شمام پشت گوشی راحت نیس ...

بله پی بردم از این جور آدماست پس منم راحتش میزارم 

ولی کاش یادش میومد موقع دعواهای با شوهرش و ناراحتیش کی براش همدم بود و توی بارداری کی بیشتز از همه احوالش میگرفت 

اینجو اخلاقا به حوصله نیست 

بعد مگه یه جواب زنگ دادن چیه ،خواهر شوهر یا مادرشوهرش که نبودم ،رفیقشم

چون رفیقشی، خواهر شوهر یا مادرشوهر نبودی، باید درک کنی. با این حال، اوکی. امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنی.