2777
2789
من ک دارم فعالیت میکنم دائم ولی بازم امارام منفی شده

هفته‌ای چندتا پست میذاری؟ من نمونه کار میذاشتم نهایت ۴۰۰ تا ویو میخورد، ولی پستای مسخره بازی و چالشی بازم بازدیدش بهتر بود. تو روزای اول هزارو خورده‌ای میشد ولی بعد مثلا یه هفته دوباره ویو میخورد دو هزارتا اینا میشد. اینارو گفتم که بگم ویدیو میذاری میبینی ویو نمیگره پاک نکن و چالشی هم زیاد بذار

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
هفته‌ای چندتا پست میذاری؟ من نمونه کار میذاشتم نهایت ۴۰۰ تا ویو میخورد، ولی پستای مسخره بازی و چالشی ...

من فالوارم کمه ها صدتا فالور داشتم این بازدیدم بود. یه پیج دیگه داشتم خراب شده بود اینو زدم ولی بازم یه ماهه فعالیت نکردم امارم منفی شده🤦🏻‍♀️

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم چیکار کنم پستم بره اکسپلور فالور بگیرم مگه نمیگن قیل پست گذاری باید تعامل کنی  خوب من هم ...

خب تعاملتون درست و اصولیه عزیزم؟ وقت کافی میزارید رو پستای بقیه؟ تا آخر میبینید و کامنت مرتبط تایپ میکنید براشون؟ 

از طرفی نیم ساعت اول خیلی مهمه برای پست ، اگ خوب ویو و لایک بگیره وارد اکسپلور میشه.

البته اکسپلوری شدن پست زیاد مهم نیست ، هر پستی میتونه اکسپلور بره ، اکسپلوری شدن پیج مهمه ک سخته یخورده ، باید با تلاش مستمر و فعالیت اصولی مخاطب هدفتون رو ب اینستاگرام بفهمونید و اینستاگرام تشخیص بده پیج شما و پستاتون مفید بوده برای مخاطب تا پیجتون رو ب افراد بیشتری نشون بده.

باید ویترینت جذاب باشه ، یکدست بچینی ویترین رو(برای ریلزها پنج دهم ثانیه اول ویترین حساب میشه ک باید ک متن بزاری با یه پس زمینه و اون متن کلیدی باشه و جذب کننده مخاطب.

هشتگ هات دائم یکسان نباشه ، یبار ۱۰ تا بزن یبار دوتا یبار ۳۰ تا ، حتما حتما برای اینکه اینستا بفهمه ک موضوع پیجتون چیه مکان و هشتگ مرتبط بزنید (غیرمرتبط و موضوعات ترند یکدت براتون ممکنه جذب مخاطب کنه اما باعث میشه معلوم نشه دقیقا پیج شما محتواش ب چ درد میخوره و بعنوان پیجی ک هدفمند نیست شناسایی بشه و افت کنه)، هشتگ ها کوتاه باشن و همشون از هشتگای پربازدید نباشن مثلا اگر ۱۰ تا هشتگ میزنید ۳ تا پربازدید ۳ تا متوسط ۴ تا کم بازدید بزنید.

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

من فالوارم کمه ها صدتا فالور داشتم این بازدیدم بود. یه پیج دیگه داشتم خراب شده بود اینو زدم ولی بازم ...

خیلی خوب بوده امارت بنظرم فعالیتتو شرروع کن حیفشه ولش نکن

خیلی خوب بوده امارت بنظرم فعالیتتو شرروع کن حیفشه ولش نکن

اره دیگه مستمر فعالیت میکنم، ایشالله که دوباره خوب بشه.

هم واسه من هم واسه شما

من یه ماه فعالیت نکردم امار پیجم منفی شده. با فعالیت دوباره درست میشه یا پیجم خراب شد؟🙁

یکم سخته برگردوندن پیج ب حالت اولیه عزیزم

اما نشدنی نیست

ترجیحا فعلا آنفالو نکن ب هیچ وجه

جوری لایک و کامنت بزار برای دیگران ک هم برای پیجشون وقت بزاری و تا آخر ببینی پستا رو ک تعامل ب حساب بیاد هم محدود نشی و باز لطمه نبینه پیجت.

یمدت مستمر فعالیت کن و شدید ، ریلز روزانه با تیتر و کاور جذاب و آهنگ ترند ، هشتگهای مرتبط ، مکان مرتبط ، استوری بالای ۷ تا و مرتبط با موضوع پیج.

تو کامنت پستها بقیه رو دعوت کن از پیجت دیدن کنن(البته خلاقانه ن ب حالت التماسی) و هر بار تایپ کن این کامنتو (کپی نکن ک وایب منفی داره) و هر ساعت نهایتا ۲ تا کامنت این مدلی بزار.

هروز میزارم تقریبا 

یه ادمینی میگفت هر روز پست گذاشتن خوب نیست باید به پستا فرصت ویو گرفتن رو بدی. حالا اگه اونجوری نتیجه نگرفتی روشتو عوض کن شاید درست بشه. من هفته‌ای تقریبا سه تا میذاشتم

خب تعاملتون درست و اصولیه عزیزم؟ وقت کافی میزارید رو پستای بقیه؟ تا آخر میبینید و کامنت مرتبط تایپ م ...

مرسی بابت راهنمایت عزیزم تعاملم ک اره همین کارا رو انجام میدم ولی نمیدونم هروز امارم چرا داره منفی میشه راستی اسم این برنامه ها رو نمیدونی چیه؟ میگم ادرست اینستاهمو بدم یه نگاه بهش نمیندازی ببینی مشکلم از چیه؟ 

این نمونه آمار پیج خودمه با فعالیت درست و اصولی شروع از صفر تا وقتی ب فیلترینگ نخورده بود.

اجازه ندارم از دوتا پیجی ک ادمینشون هستم بزارم ک چ آمارایی دارن.

مرسی بابت راهنمایت عزیزم تعاملم ک اره همین کارا رو انجام میدم ولی نمیدونم هروز امارم چرا داره منفی م ...

بزار عزیزم میبینم🌹

برنامه منظورت اونیه ک باهاش کاور گذاشتن برا عکس؟ مثلا اونجا ک قیمت نوشته؟

یکم سخته برگردوندن پیج ب حالت اولیه عزیزم اما نشدنی نیست ترجیحا فعلا آنفالو نکن ب هیچ وجه جوری لا ...

ای وای خراب کردم پس، حوصله فعالیت کردن نداشتم و اصلااا حواسم نبود امارم افت میکنه.

باشه عزیزم حتما انجام میدم مرسی که برام وقت گذاشتی و توضیح دادی.

بزار عزیزم میبینم🌹 برنامه منظورت اونیه ک باهاش کاور گذاشتن برا عکس؟ مثلا اونجا ک قیمت نوشته؟

اره  میخواستم ببینم اسم برنامه ها رو میدونی

@bikini_bbottom اسم پیجمه

راستی ادمین چی هستی مگ؟