2777
2789
خیلیا میگن بیخیال شو دیگ بمونه سال بعد ولی من ۲۱ سالمه دیگ ب اندازه کافی عقب موندم بخام ی سال دیگم ه ...

شرو کن ، من خودم پشت کنکور انسانی ام به راحتی میتونی 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی ازت  بعد نمیدونی توی منطقه دو کرج حداقل قبولی برا فرهنگیان چقدره؟

زیادهه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
مثلا چقدر  اخهه من مشاور گرفتن‌حرف زدم باهاش من‌منطقه دو کرجم گفتش پارسال با رتبه ۱۳ هزار منط ...

به منطقه ربطی نداره اول ، بعد شما شهرتون بزرگه زیاد میگیره

واقعا عزیزم مثلا با رتبه ۷ هزار ۸ هزار میگیره؟ بعد من قزوین و تهرانم میخام انتخاب کنم

نمیتونی ، تو فقط جایی ک دبیرستان تحصیل کردی رو میتونی انتخاب کنی ، مثلا من بچه همدانم فقط همدانو زدم

نمیتونی ، تو فقط جایی ک دبیرستان تحصیل کردی رو میتونی انتخاب کنی ، مثلا من بچه همدانم فقط همدانو زدم

واقعا؟جاهای دیگ‌نمیشه😑😑

خب من اخه سراسریم انتخاب کردم مثلا رشته مربوط ب معلمیو میخام بخونم اگ فرهنگیان نشد مثلا علوم تربیتی یا ادبیات فارسی قزوین تهران نمیشه واقعا؟؟

واقعا؟جاهای دیگ‌نمیشه😑😑 خب من اخه سراسریم انتخاب کردم مثلا رشته مربوط ب معلمیو میخام بخونم اگ فره ...

چرا اونارو میشه ، ولی فرهنگیان فقط ایته

باشه عزیزم اخه همکلاسی من الان فرهنگیان تهران داره میخوره ینی داره دروغ میگه؟

نه ، اون کرج زده ولی تهران قبول شده   ، ولی دانشگاهش تموم شه برمیگرده کرج

نه ، اون کرج زده ولی تهران قبول شده   ، ولی دانشگاهش تموم شه برمیگرده کرج

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم اینم بپرسم دیگ اخریه 

خب الان من نمیتونم قزوین بزنم بعدش محل خدمتم بیام کرج؟

مثلا من اول میخام کرج باشه ان اینجا نشد تهران بعدشم قزوین اینجوری نمیشه؟

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم اینم بپرسم دیگ اخریه  خب الان من نمیتونم قزوین بزنم بعدش محل خدم ...

هرسوالی داری بپرس راحت باشه

ببین تو محل خدمت فقط کرج میتونی و شهر های کرج ، خارج از استانت نمیتونی بزنی

حالا بستگی داره امسال از چه شهرایی بیان بچهای کرج رو قبول کنن ، البته به قطب ربط داره ، مثلا تهران میگه من ۱۰۰ نفر از بچها کرج میگیرم ، قزوین‌میگه من ۵۰ تا میگیرم ، مثلا قم میگه من ۱۰۹ تا میگیرم ، بعد ک قبول بشی با توجه به اولویتت ک میگی من دوس دارم تهران اولین اولویتم باشه بعد قزوین بعد قم هر کدوم ک ظرفیتش خالی باشه بر اساس اولویت بندیت قبولت میکنن ، ولی تو نمیتونی مثلا برا فرهنگیان بری مشهد و اهواز رو بزنی چون اونا میگن ما از کرج نمیخام و هرکی شهرا اطراف خودشو میزنه ، بعد ک ایشالله قبول بشی ، چهار سال میری دانشگاه ، بعد برمیگردی کرج برا خدمت

هرسوالی داری بپرس راحت باشه ببین تو محل خدمت فقط کرج میتونی و شهر های کرج ، خارج از استانت نمیتو ...

اهان مرسی ازت .من متولد ۸۱ ا نقدر و روم فشار بوده

بخدا تازه همین نزدیکیا کتاب تونسم بخرم.خیلیا بهم مسخره کردت‌گفتن دیگه ۲۱ سالته نشستی تازه برا دانشگا بخاطر همین خستم دوس دارم فقط یجا قبول شم مهم نیس کجا فقط قبول شم 

بعدش محل خدمتم میاد کرج دیگ مهم‌نیس برام دور باشه با چی