2777
2789
عنوان

از همسرم دلخورم دلم گرفته😔

363 بازدید | 30 پست

بگین چطور آروم باشم. اصلا باید ناراحت باشم؟؟

هر بار بچه هارو میبره بیرون اصلا بمن نمیگه تو هم بیا حوصلت سر نره. منم دلم نمیخواد برم چون میگم اونا برن من یه کم تنها باشم. 

ولی میگم چقد بی معرفته اقلا بگه توهم بیا یه هوايي بخور.

امروز داشتن میرفتن کوه‌ دم در گفتم یه تعارف نمیزنین منم بیام؟ بعدم با اخم درو بستم جوابشو ندادم. گریه م گرفت.

انگار عقل نداره هیچی بلد نیست😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بنظرم ایشون نمی دونه که شما ناراحت میشی از این رفتارش. 

و احتمالا بلد نیست که باید چجوری یا خانما رفتار کنه..

بهش بگو، یادش بده..

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
2805

چه جالب انگار تو منی،منم شوهرم پسرام رو برد کلاس بعدم گفت ما بعدش میریم پارک،گفتم منم بیام گفت نه دیگه تو استراحت کن،من کل هفته سرکارم خیلی دلم یه تفریح می خواد حتی پیاده روی تو خیابون،انگار اصلا من وجود ندارم،باید خونه باشم بپزم،بزارم،بیان بخورن جمع کنم

چرا میریم .بچه هام کوچیکن.  مثلا اگه بخوایم بریم شهر بازی باهم ميريم

خب تو بپوش و چیزی نگو خیلی عادی بگو منم آماده ام بریم 

یا اصلا مستقیم به شوهرت بگو 

یا غیر مستقیم ب بچه ها ک دوست ندارید مامانی هم بیاد باهاتون

چه جالب انگار تو منی،منم شوهرم پسرام رو برد کلاس بعدم گفت ما بعدش میریم پارک،گفتم منم بیام گفت نه دی ...

منم همین حسو داشتم. 

میگفتی من نمیخوام استراحت کنم.

منم نمیگم همیشه باهم باشیم ولی نمیتونه بگه تو میای یا نه؟

منم همین حسو داشتم.  میگفتی من نمیخوام استراحت کنم. منم نمیگم همیشه باهم باشیم ولی نمیتونه بگ ...

متوجه شدم شما مشکلت این ک شوهرت بهت نمیگه تو هم بیا یا ی تعارف خشک و خالی نمیکنه 

واقعا ک 😐 

شاید فک میکنه دلت نمیخواد بیای

2810