2777
2789

من یه برادر شوهر دارم یه خواهر شوهر یعنی مادرشوهرم دوتا پسر داره یه تک دختر

مادرشوهرم خیلی طلا داشت حدودا۵۰۰ ملیون و چند روز قبل همش رو داد به دخترش و گفت یه انگشتر برام بمونه همونم بعد مرگم برسه به دخترم من و جاریم هیچی نگفتیم اما شوهرای ما با کلی نیاز مالی آیا حقشون نبود یه مقدار بهشون بده؟همش رسید به دامادشون.البته من برای اینکه همسرم ناراحت نشه گفتم طلای مادر مال دختره و تو حق نداری بش فکر کنی.

خب برای خودش بود دوست داشت بده دخترش

شماهم کار خوبی کردین اون حرفو زدین

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی خیلی نامردی بود خدا ببخشتش ک اینجوری بین‌بچها فذق می‌ذاره

ولی خب اختیار مالشو داره و البته انصاف نداره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این یبار یه چیزی رو ب دختر دادن 

همیشه مال پسر بوده تو هر خانواده ای

بلاخره ارث و پولم ب شوهر های شمام میرسه

الان ۵۰۰ میلیون چیزی نیست 

آفرین ب مادرش ک حداقل این مادر ب 

فکر دخترش بود 

در ضمن ب دامادش نداده ب دخترش داده

چرامن حرصم گرف

مث اون خانمه ک چن میلیارد پول ارثیش بودو بچه هاش نیاز داشتن داده حلال احمر

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
این یبار یه چیزی رو ب دختر دادن  همیشه مال پسر بوده تو هر خانواده ای بلاخره ارث و پولم ب شوهر ...

همون ارث به دخترش هم میرسه عزیزم کسی که قرار نبود بخوره مال اونو