2777
2789
سلام به همه مامانای گل شهرزاد جون روزت دقیقا با منه با یه روز اختلاف زایمان منو دکتر 27 بهمن زده سونو 20 بهمن زده حالا نمیدونم چه جوری بشه سونوی اخر مهمه که من هنوز انجام ندادم تازه این سری که برم دکتر واسم سونوی 8 ماهگی مینویسه ایشالا وای خیلی خوشحالم از اینکه چیز زیادی نمونده به زایمان
سلام منم ۱۰بهمن و ۷بهمن و ۵بهمن بهم تاریخ دادن الان ۳۲ هفتمه و دچار دندون دردم شدم بچه ها ۱سوال: من استخونه شرمنده بخدا میگم اونجام خیلی درد میکنه انگار یکی با لگد زده اونجام درد بدی داره و موقع غلت زدن شبا خیلی اذیت میشم
میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین بلکه دل منم اروم بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگه تهرانید میشه بگید کدوم بیمارستان و با کدوم دکتر هستید؟ من طبیعی میخوام زایمان‌کنم با دکتر محسنی ولی بیمارستانمو نمیدونم خاتم الانبیا برم یا محب کوثر
فافا خیلی سخته تحمل دردش فکرشو کن بیشتر از ۱۰ دقیقه یجا بشینمم نمیتونم بلند بشم انقدر دردم میاد که نگو خدا به هممون صبر و تحملشو بده بتونیم درد زایمان رو تحمل کنیم
هفته دیگه وقت بعدیه دکترمه دیروز رفتم دندون پزشک گفت بدون اجازه دکتر تو این ماه دست به دندونم نمیزنه اضافه وزن تا ۱۵ کیلو مجازه هفته دیگه میرم سونو ببینم آقا پسرم در چه وضعیتیه ظاهرم خوبه فافا فقط شکمم داره میاد جلو ولی به وزن ۱۲کیلو اضافه کردم
من اخرین سونوم تو هفته ۱۹ بود غربالگری دومم دکترم سونو نویسه زیاد هفته دیگه قراره اخریشو بنویسه راستی اگه تهرانید بگید کدوم بیمارستان میرید
سلام منم ١١کیلو اضافه کردم سه شنبه میرم تو سى هفته گاهى نى نى منم میره رو ویبره حرکاتش مثل ویبره س ولى در کل فعالیتش خیلى زیاد شده این چند هفته من قرص پریناتال خارجى( سبز رنگه)میخورم و اسید فولیک آزمایش سه ساعته ى قندم دادم یه هفته پیش هنوز جوابو نبردم ولى به نظر خودم نرمال بود جواب بیشتر دوس دارم به راست بخوابم استخوناى کناره هاى لگنم درد میگیره وقتى زیاد به یه پهلو باشم خیلى بده منم آب پرتقال زیاد میخورم البته از سى و چهار هفته به بعد باید کلى مواطب خورنمون باشیم که نى نى وزن بگیره ماه آخر واسه وزنگیرى خیلى مهمه هر روز گوشت و کباب بخور ید هفته اى دو سه بارم قلوه کبابى دلستر بستنى پسته مرغ (کلا گوشت و پروتئن زیاد مخصوصا کبابى) من اینا رو میخوردم ماه آخر باردارى اولم پسرم چهار کیلو بود به دنیا اومد هیشکى باور نمیکرد یه روزشه
واسه بچه ى اولم سى کیلو اضافه کردم واسه این یکى تا الان ١١کیلو شده ولى فکر کنم تا بیست برم:))چون جدیدا خیلى ضعف میکنم و شیرینى هم زیاد هوس میکنم روزى ٤ /٥تا شکلات میخورم خرما شکلات عسل هرچى شیرین باشه دوس دارم این یکى دو هفته
2810