2777
2789
ممنون فافا جون.
خدای مهربون،همونجور که لطف کردی و این فرشته ی زیبا رو تو وجودم قرار دادی و به بهترین نحو ممکن ازش مراقبت کردی...باز هم من رو مدیون لطفت کن و خودت مواظبش باش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته ی پیش بعد یک ماه رفتم پیش دکترم 3 کیلو اضافه کرده بودم.از نظر خودم زیاد بود ولی دکترم گفت وزنم خوبه.
خدای مهربون،همونجور که لطف کردی و این فرشته ی زیبا رو تو وجودم قرار دادی و به بهترین نحو ممکن ازش مراقبت کردی...باز هم من رو مدیون لطفت کن و خودت مواظبش باش.
من امروز رفتم آزمایش قند سه نوبته رو دادم البته الان فقط نوبت اولش رو دادم دو تای دیگه مونده با 75گرم گلوکز . بد نبود مزه اش پرتقالی بود
دخترم الین بانو در تاریخ 94/11/10 به زندگی من و بابا و اروین پا گذاشت
دوستان برای دخملم لباس گرم چی و چه سایزی بگیرم؟
بچه های ما که اخر سال به دنیا میان معمولا تا عید زیاد بیرون نمیبریمشون واسه همین اگه واسه نه ماه الی یه سالشون لباس گرم خوشگل بگیریم بهتره یکی دوتا ژاکت و سر همی چله گی بافتنی هم واسه همون اولا کافیه
2810