2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به مامان اروین جون و فافا جون . من زایمان اولم رو سزارین شدم ولی این یکیو می خوام طبیعی بیارم. می‌خواستم ببینم اطلاعاتی دارید . آیا می شه؟ خودم که توی اینترنت و این ور و اون ور سرچ کردم می‌گن می شه ولی دکتری که الان میرم پیشش می‌گه احتمال ریسکش خیلی بالاست.
شما پیش چه دکتری میرین و تصمیمتون برای زایمان چیه؟؟ من توی همین سایت خیلی ها رو دیدم که بیمارستان صارم رفتن و اونجا طبیعی زایمان کردن خیلی هم راضین . هم از دکتراش و هم خود بیمارستان . من هم خیلی ترغیب شدم برم اونجا رو ببینم. میگن محیطش خیلی به آدم آرامش میده.
همگی سلام تینا جون به خاطر اینکه معلوم نیست تو زایمان سزارین چیکار با ادم کردن ممکنه خدایی نکرده مخاطهای داخل شکم پاره شه و منجر به خونریزی داخلی شه واسه همین به ریسکش نمیارزه اگه دوست داری موقع دنیا اومدن بچه رو ببینی زایمان بدون درد انجام بده همون موضعی
سلام بچه ها منم بیام؟؟؟؟؟؟ من هفته اول بهمن ماه زایمانمه ان شاله
خدا جونم تو زندگی هرچی ازت خواستم بهم دادی شاید یه کم دیر اما تو به صلاحم عمل کردی و همون فاصله دیر شد بهترین مصلحتم ...........مهربونم ازت میخام همیشه خیر و صلاح و مصلحتت را برام بفرستی حتی اگه از نظر من دیر باشه
سلام الی جون . فافا جون منم هفته اول بهمن زایمانمه . احساس میکنم خیلی زود داره میگذره . دوست ندارم فعلا تموم شه . نه به اون اولا کی هی می گفتم که به آخراش برسم
دخترم الین بانو در تاریخ 94/11/10 به زندگی من و بابا و اروین پا گذاشت