2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از استرس زیاد اصلا دیگه فکر دختر یا پسر بودنش نیستم عقط برام مهم اینه که سالم باشه آخه میدونین خدا بعد از چند سال این نی نی رو به ما هدیه داده برا همینم خیلی برام عزیزتر از عزیزه،خواهش میکنم برای نی نی منم دعا کنید که سالم به دنیا بیاد انشالله که همه شما مامانهای گل هم نی نی های سالم و سلامت بدنیا بیاریدو زایمان راحتی داشته باشید
سلام خانومای گل می خوام از عزیزانی که در حال تهیه سیسمونی هستند دعوت کنم تشریف بیارن از تاپیک فروشگاه اینترنتی مدیسه modiseh.com دیدن کنند. کیفیت عالی با تخفیف، تحویل در روز سفارش و پس گرفتن کالا بی چک و چونه. از مهم ترین اجزای سیسمونی، محصولات ایمنی بچه است. دریم‌بیبی (Dreambaby) یک برند بین‌المللی محصولات ایمنی کودک است که در بیش از 100 کشور عرضه می‌شود. دریم‌بیبی سازنده‌ی تولیداتی اختصاصی به منظور ایمنی مدرن خانه برای والدین و پرستاران کودک است تا مراقبت از کودکان در خانه و بیرون آن ساده‌تر و کم‌زحمت‌تر شود. این محصولات هم ایمنی خانه را افزایش می‌دهند و هم زندگی را برای اعضای خانواده آسان‌تر می‌کنند. انواع حایل‌ها، قفل‌ها، بست‌ها و دماسنج‌هایی که این برند تولید می‌کند کمک‌تان می‌کند تا در زمان‌هایی که کودک‌تان بیمار است یا می‌خواهید دست‌شویی رفتن را به او آموزش دهید یا هنگام غذا خوردن خیال‌تان راحت باشد و نگران خطرهای ناخواسته در رویارویی او با لوازم منزل نباشید.قفل‌ها و بست‌های دریم‌بیبی در دو نوع پیچی و چسبی طراحی شده و به‌علاوه طیف مدل نقره‌ای این کالاها هم موجود است تا با دکور فلزی و مدرن خانه‌ها جور دربیاید. کدوم فروشگاه برای خرید سیسمونی بهتره؟ در خدمتتون هستیم modiseh.com
مدیسه، دوست خوش‌سلیقه من http://www.modiseh.com/
سلام...من 17هفته و شش روز هستم....تاریخ زایمان 3بهمن ...جنسیت نى نى معلوم نیست...منتظرم انشالله اخر هفته18که رفتم برا انومالى اسکن همونموقع بهم بگن... سونو ان تى و ازمایش رو 12هفته و 6روز انجام دادم... غربالگرى دوم یا هنون کواد مارکر رو هفته 15... قرص هایی هم که مصرف میکنم از سه ماه قبل باردارى فولیک اسید...از ابتداى ماه چهارم یا هفته 17و 1روز مولتى ویتامین پرگننسى وقرص اهن هم اضافه شد دوستاى خوب من براى خرید میخوام بیام تهران...جمهورى بهتره یا بهار؟؟هم از نظر تنوع و هم قیمت...کسى از فروشگاه رامینا تو خیابون بهار خرید کرده؟؟مناسبه؟؟؟ممنونم... نینا جان درصد خیلى بالایی از افرادى ک دوباره براشون ازمایش تکرار میشه خداروشکر هیچ مشکلى ندارن پس استرس نداشته باش که براى نى نى ات خوب نیست...همونطور ک وقتى میگن تو محدوده کم خطر هستیم دلیل نمیشه که 100%نى نى سالم باشه...بسپار به خدا ...این ازمایشا فقط احتمال رو در نظر میگیره ....
الى جون ممنونم ....من صندلى غذا و صندلى ماشىن و نى نى لاى لاى میخوام به اضافه روتختى و خرده ریزه هایى مثل پستونک و تب سنج و...وگرنه لباس رو از شهر خودم میگیرم... وسیله بهداشتى هم از بنى هاشم ...چون خیلیى ارزون تر از بقیه جاها بود...سرویس تخت هم انشالله از بادریس چوب از طرحاش خیلى خوشم اومده...حالا مىخوام بدونم اینکه میگن بهار الکى گرونه درسته؟ىعنى از نظر جنس هم با بازار و جمهورى فرقى نداره؟؟
سلام مامان ها من دوست دارم جنسیت بچه رو بدونم دوست دارم شنبه برم سونو میشه 16 هفته و دوروز نظر شما چیه ؟ واقعا عصبی شدم آنقدر هرکس نظر میده دلم میخاد بدونم و دلم یک جا باشه نکه برام فرق کنه اول از خدا می خام سالم باشه.
2810