2777
2789
سلام خوبین؟سحرجان من شنیدم کسایی که جفتشون پایینه باید زیاد استراحت کنه تا جابه جاشه بره بالا. به نظرم عصرا ساعت6-7 خوبه دورهم جمع شیم
عشق من همسرم.خدایا صد هزار مرتبه شکر به خاطر نی نی که تو دلم گذاشتی خدایا نفسمو به تو میسپارم .من وبابا بی صبرانه منتظرتیم دختر گلم
سلام به مامانای عزیز من تازه عضو نی نی سایت شدم و از اونجایی که بارداری اولمه می خوام ازتون کمک بگیرم. نی نی منم ان شاء الله 11 بهمن دنیا میاد من الان تو هفته 14 هستم. من زیاد با اینترنت موبایلم ور میرم در ضمن مودم وایرلس خونمون داریم اکثرا روشنه ضرر داره؟ من بیمارستان پیامبران میرم دکترم خانم میر زنده دل هست کسی اطلاعی در مورد دکتر و بیمارستان داره خوبه یا نه؟ برای خرید تخت و کمد سیسمونی کجا برم ؟ جای تو جنت آباد سراغ دارید با قیمت مناااااااااسب ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه ممنون که دلداریم دادین دوستای خوبم دکتر من خانم دکتر شکیبائیان از پزشکای طرف قرارداد محل کارمه که تو بیمارستان لاله اس من شنیدم موبایل ضرر داره تازه ضرر مودم از موبایل خیلی خیلی بیشتره سیسمونی کالسکه و ... جمهوری خیلی خوبه تخت و ... حسن آباد خیابان جامی من خودم می خوام از این دو جا بخرم ساعت 6 -7 خیلی دیره صبح بهتره به نظرم
ارغوان جان نی نی منم 11 بهمن به دنیا میاد انشالا.واسه خرید تخت و کمد سمت میدون حسن اباد هم بری خوبه البته من بچه اولمه اما تخت و کمد نمیخرم چون خونه ام کوچیکه جا ندارم فقط یه تخت نوزادی که بزارم کنار تخت خودم لباساش هم میره تو کمد پیش لباسای من و باباش :)
سلام بچه ها.من مریم هستم بارداری اولمه هفته ۱۵هستم و نی نی انشاا.. ۸بهمن بدنیا میاد. من قصد دارم برای زایمان در آب برم صارم.کسی در مورد دکترای صارم اطلاعات داره؟آخه دکتر خوب واسه زایمان در آب هنوز اونجا پیدا نکردم.میشه اگه اطلاعات دارید من راهنمایی کنید
بنظر منم ساعت 6-7 عصر بهتره. من که همش فک میکنم نی نیم پسره!!! اول شهریور نوبت سونو دارم ان شالله همه چیش خوب باشه جنسیتشم مشخص بشه چرا دکترم هنوز بهم تاریخ دقیق زایمان رو نداده؟؟؟؟یعنی زوده؟ من همش تقویم دستمه دارم هفته هامو میشمورم این تاریخیم که گفتم نی نی سایت برام حساب کرده!!!
سلام مامانا،من بارداریه اولمه دوست داشتم باهاتون دوست بشم تاریخ زایمان برام زذن 20 بهمن ،غربالگریه اولم رفتیم الانم داریم 13 هفته رو پشت سر میزاریم
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
ارغوان دکترام مثل همین نی نی سایت حساب میکنن عزیزم و خیلی ها هم 38 هفته به بعد زایمان میکنن این تاریخ تقریبیه گلم
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
سلام به همه دوستای عزیزم زهرا جون فکر کنم نی نی منو شما هم سن باشن به من گفتن 22 بهمن البته این تاریخ مجددا تغییر می کنه من هفته دوازده و 6 روز هستم واسه اینکه جفت نی نی پایین بود رفتم دکتر گفت فقط استراحت، خوابیدن به پهلوی چپ ، استفاده از توالت فرنگی، استفاده نکردن از پله گفت جنین بزرگتر بشه جابه جا می شه ایشالا نی نی هممون صحیح و سالم و تپل مپل بیاد بغلمون
2810