2777
2789
سلام . بچه من بهمنیه اما تاریخ دقیق زایمان بهم ندادن آخه من تاریخ آخرین پری رو گم کردم . به احتمال زیاد 20 بهمن بیاد .
خدایا همسر و پسرم را در پنا خودت بگیر به من و نی نی توی وجودم صبر و آرامش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا کسی هست معده درد داشته باشه . من از معده درد خیلی حالم بده . به نظرتون تا کی اینطوریم . بارداری اولم اینطوری نبودم
خدایا همسر و پسرم را در پنا خودت بگیر به من و نی نی توی وجودم صبر و آرامش بده
Lena جان برا اول شهریور باید برم از غربال دوم و 8 شهریور نوبت دکتر مه! مامان آروین عزیز منم خیلی معده درد داشتم الان چند روزی هست ک بهترم البته دکتر بهم گفت میتونم شربت معده بخورم اما اگر تحمل کنم بهتره ک منم تحمل کردم خانم های بهمنی لطفا از تصمیمتان برا زایمان بگید طبیعی سزارین و اینکه کدوم بیمارستان و چرا یکم گروه فعال کنیم!
Gesges جان چه جالب،برا منم سوم شهریور تاریخ قربال دوممه، دکتر من خودش همه ی دستگاها رو داره و تست های غربالگری رو انجام میده به جز آزمایش خون. منم نفخ معده ی شدید دارم.
منم برا آزمایش خون باید برم گفت سونو دیگ نمیخای تا انومالی والا من طبیعی دوست دارم شاید بیمارستان خاتم یا مصطفی خمینی چون دکترم همینجا هاست چیزی از سیسمونی خرید کردید؟
2810