2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک و همه ی اونایی که موفق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 23169 بازدید | 144 پست
من موهام کلی با گرفتن این رژیم ریخت و اینکه وقتی رها کنی رژیم رو دوباره برمیگردی وزن قبلیت یا حتی بی ...

چرا بعد کتو بیشتر شدی؟ اینهمه رژیم گرفتن سخته چرا برگرده اخه

حتما عادت غذاییتو عوض نکردی

ما قبل عید یماه گرفتیم و یه شوک برای هممون بود 

ولی الان کسی بالاتر نرفته

یکم باید روی ولع غلبه کرد

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
عزیزم میشه راهنمایی کنی چطور بگیرم؟ ۹۱بودم رژیم گرفتم الان ۸۲ هستم

من نمیدونم تو گروهمون الان هستین یانه

اما عزیزم خوردن مواد غذایی داخل هرم کتو مجازه و بس

کربو هیدرات و قند حذفه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام کلی با گرفتن این رژیم ریخت و با رها کردن رژیم به وزن قبلت برمیگردی یا حتی بیش تر ممکن استخو ...

خیلی ناراحت شدم که اینقدر اذیت شدی شما

الان از رژیم همه ی ما چندین ماه میگذره و اتفاقی نیفتاده و همه باهم تو گروهیم 

البته که ما لبنیات چرب محلی تو برناممون بود کره ماست پنیر  همه پر چرب ومحلی حتی پنیر پیتزا

اخه چرا نتونستی حتی از پله بالا بری

یا موهاتون؟ شایدم طولانی گرفتین که اینقدر بدنتون اسیب دیده 

من نمیدونم تو گروهمون الان هستین یانهاما عزیزم خوردن مواد غذایی داخل هرم کتو مجازه و بسکربو هیدرات و ...

نه عضو نیستم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خیلی ناراحت شدم که اینقدر اذیت شدی شما الان از رژیم همه ی ما چندین ماه میگذره و اتفاقی نیفتاده و همه ...

من توی نی نی سایت هم کلی تاپیک در این مورد خوندم خیلی ها عوارضی که من تجربه کرده بودم رو تجربه کردن من فکر میکردم برای من نمی افته حدود ۴ ماه رژیم بودم البته الان وزن ام مناسبه براش اصولی رژیم گرفتم

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
چرا بعد کتو بیشتر شدی؟ اینهمه رژیم گرفتن سخته چرا برگرده اخهحتما عادت غذاییتو عوض نکردیما قبل عید یم ...

نه غذایی که میخوردم مثل قبل بود زیاد نبود  ولی کم کم وزنم برگشت 

ان شاءالله که شما این اتفاقات رو تجربه نکنید

این موضوع برای یک سال پیشه 💗

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
من انجام دادم ولی از این غذاها بدم اومد استمرار نداشتم لعنتی رژیم عانگه اصلانیان کتابش خوندم

تو این مقاله ترکیب رژیم کتوژنیک با لقمه شماری رو آموزش داده که با استفاده از غذاهای سفره خودمونه مطاله کنید شاید ب دردتون بخوره
https://loghme.life/post/iranian-ketogenic/