2777
2789

ندوست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

هرکی از نظرش خواننده ای که دوست داره کینگه

#2025 ARMY STAY                                                            اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅
2804
لابد از نظرتو بی تی اس خوبه😂😂😂

واقعا نهایت شعورتو نشون دادی 😐به سلیقت احترام میزارن لیاقتشو نداری

پس حقیقت‌ش اینه که 

مقایسه پیشرو و بی تی اس مثل مقایسه تف یک ادم مریض با اقیانوس میمونه🤦‍♀️😂

#2025 ARMY STAY                                                            اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅
2805
واقعا نهایت شعورتو نشون دادی 😐به سلیقت احترام میزارن لیاقتشو نداری پس حقیقت‌ش اینه که  مقایس ...

عزیزم من مسخره نکردم که به خودت میگیری من توهین کردم😂

بعدم واقعا مقایسه پیشرو و بی تی اس یه توهین بزرگ به پیشرو هست که داری با یه مشت دلقک همجنس باز بخوای مقایسه کنی