2777
2789
عنوان

بچها گند زدم حسابی بیاین بگم 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 72 پست

خب اونقد ک این اقا حمید تاثیر گذاشته روت مثل اینکه نامزدت حق داره ناراحت شه و حقیقتو بدونه

شاید حتی بیشتر از اسمش ک جابه جا گفتی از رابطت با اون اقا تو بیمارستان ناراحت شه...چون اون اقا بهت نظر داره

اگ نامزدتو دوست داری زودتر ازش فاصله بگیر 

اگه دوسش نداری ادامه بده....

چون ب زودی خودش همه چیو متوجه میشه و رابطتون تمومه

حداقل از نظر عاطفی تمومه...

اینو مطمئنم چون خودم تجربش کردم

با این تفاوت ک نامزدم اینکارو کرد باهام

در ضمن...اگه توجیهش نکرده باشی درست باید بگم همین الانم خیلی تو فشار روانیه با اینکه بروز نمیده

خب اونقد ک این اقا حمید تاثیر گذاشته روت مثل اینکه نامزدت حق داره ناراحت شه و حقیقتو بدونه شاید حتی ...

عزیزم من با این آقا حمید در حد ی همکار هستیم من نیرو طرحی بیمارستان ام و ایشون از قبل بودن و وارد تر با تجربه تر از من . اولش که اومدم پیشنهاد داد و بهش گفتم نامزد دارم و قصدمون هم خیلی جدی. بعد که دیدم حس داره بهم و ممکن تاثیر گذار باشه داخل رابطه ام کلا دور تر شدم . من داخل محیط کار تنها به ایشون اسم کوچیک صدا میکنم اگه نفر سوم نباشه البته .

امروز هم بحث مون شد من چند بار گفتم حمید بسه اذیتم نکن خسته ام 

دقیقاً همین رفته بود تو ناخودآگاه ام 

گفتن واقعیت منو نابود می‌کنه من به پول حقوق ام نیاز دارم برای جهیزیه ام .

بعدش که برم سر خونه زندگی ام همسرم تامین می‌کنه و چون مهندس نفت 

و من رابطه ام دوست دارم و اصلا  به حمید حسی ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیرم چکار کردی بعدش ؟ من ایشون دوریم. ایشون جنوب کشور داخل پالایشگاه نفتی تنها راه ارتباطی مون مجا ...

گفت ایمان کیه گفتم اشتباه گفتم یاد فلان فیلم بودم

دفعه بعد گفتم علی گفت علی چرا؟😂😂 خندیدم

اصلا فک نکنی با اون ها بودم ها. نمیدونم چرا اشتباه میگفتم حالا با اون شخص کلا یبار یا دوبار حرف زده بودم

گفت ایمان کیه گفتم اشتباه گفتم یاد فلان فیلم بودم دفعه بعد گفتم علی گفت علی چرا؟😂😂 خندیدم اصلا ف ...

😅😅😅

عزیزم بنظرت من چکار کنم ؟

چون من قضیه ام فرق می‌کنه 

به کارم احتیاج دارم حداقل تا چهار پنچ سال اول زندگی ام 

😅😅😅 عزیزم بنظرت من چکار کنم ؟ چون من قضیه ام فرق می‌کنه  به کارم احتیاج دارم حداقل تا چها ...

گفتی عموم هست خوبه دیگه

زیادم توضیح نده چون بدتر میشه

اگه بازم‌پرسيد با ناراحتی بگو خجالت نمیکشی یعنی به من شک داری. از موضع قدرت صحبت کن که کوتاه بیاد

عزیزم کار شما زشت نبود ولی وقتی میدونید نامزدتون حساسه رو این مسئله بهتر بود ایشون رو با اسم کوچیک صدا نزنید هر چند که می‌دونم تو محیط بیمارستان این جور مسائل عادیه و بدون منظوره  حالا هم کاریه که شده خیلی عادی برخورد کن انگار که اتفاق خاصی نیفتاده که مسئله کش پیدا نکنه

با اون همکارتونم ارتباطتو کم کن که بعدا برات مشکل ساز نشه عزیزم

عزیزم کار شما زشت نبود ولی وقتی میدونید نامزدتون حساسه رو این مسئله بهتر بود ایشون رو با اسم کوچیک ص ...

مرسی مهربونم

من آدمی ام حد و حدود های خودم دارم اما جو و محیط بیمارستان طوری که اسم کوچیک کمترین حد از نزدیکی . منم عادت کرده بودم حمید اون ترایلی بده ، حمید مریض کدوم اتاق .

وگرنه من هیچ حسی بهش ندارم . اتفاقا به نامزدم حق میدم ، خود منم دوست دارم بعد ازدواج و بچه نرم سرکار حداقل چهار پنچ سال بگذره جهیزیه ام جور کنم به خانواده ام فشار نیاد. 

عزیزم اینطوری گفتم خوب بود 

خودم موضوع پیش نکشم ؟

پرسید چکار کنم

عزیزم بنظرم راجب همکارت ک ابدا هیچی ب نامزدت نگو

با نامزدت هم از الان ب بعد خونسرد و عادی رفتار کن

قبلا چطوری پیام‌میدادین و سر بحثو وا میکردین؟ دقیقا همون کارو کن ک شک نکنه بخواد با عموت تماس بگیره و کلا یادش بره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀

عزیزم بنظرم راجب همکارت ک ابدا هیچی ب نامزدت نگو با نامزدت هم از الان ب بعد خونسرد و عادی رفتار کن ...

دقیقاً دوستان میگن بگو نمیدونند عواقبش چیه و چقدر ممکن بد باشه .

بنظرت با عموم هماهنگ نکنم یا حداقل پیام بدم بهش چون من با این عمو حمیدم خوش بش دارم .

خداحافظی کرد گفت بهم حق بده داخل چت ما اسم کسی دیگه آوردی بعد گفتن صدام زدن و خداحافظی کردن . 

مرسی مهربونم من آدمی ام حد و حدود های خودم دارم اما جو و محیط بیمارستان طوری که اسم کوچیک کمترین حد ...

می‌دونم شما بدون منظور با اسم کوچیک صداش کردید

نه عزیزم بحث و پیش نکش عین سابق باهاش حرف بزن انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده 

میتونی بگی زنموم از بس حمید حمید کرد این تو دهنم افتاده

مرسی از فهم ات دقیقاً اینکه دوستان میگن راستش بگو نمی دونند گفتنش ممکن چقدر مشکل ساز بشه کوچکترینش ...

به نظر من هیچ توضیح دیگه نده.

خودت فکر کن اگه واقعا بی هوا اسم عموت رو میگفتی،دیگه این همه دلهره نبود.ریلکسم بودی.

اگه هیجان نشون بدی،اون می‌فهمه که حرفت دروغ بوده.

تازه خوب به ذهنت اومده همون موقع بگی اسم عمومه.

راحت باش.چیزی نشده

عزیزم من هم خودمو جاش گذاشتم . من الان چکار کنم  دهنم بسته میشد با حمید 😐🔪 دعوام نمیشد

بنظرم واقعیت رو بگید ،دیگه دروغ نگفتین ،شکاک بودن وبی اعتمادی ب وجود نمیاد،بخاطر یه چیز ای ساده برا خودتون دردسر ومشکل ایجاد نکنید.

دقیقاً عزیزم  درسته جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت من می‌خوام چهار سالی کار کنم بعد بچه ...

اصلا ب عموت چیزی نگو

گفتی داشتم بهش فکر میکردم دیگ،نذار بقیه متوجه بشن ممنکنه همه جا پخش کنن ک نامزد فلانی شکاکه