2777
2789
عنوان

جاریم نفرینم میکنه چون گفتم با شوهرم دست نده بوس نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفرینش می‌ره تو یقه خودش ب امید خدا چون ناحقه ... تففففف ب جاری .. جاری اشغال منم دیشب بعد سالی دیدمش خونه مادر شوهر بیخود بی جهت کلی من رو چزوند و بازبون نیش دارش منم بخاطر مادرشوهر ک اینهمه خرج کرده بچه هاش دور هم باشن جوابش ندادم چون سلیطه اس خیلی جاریم مهمونی خذراب میکرد .الان حرفام رو دلم مونده حالم بده خدا جوابش بده . 

والا از نفرین کردنش ک معلومه ادم بی لولی هست ولی من شوهرمو جاریم پیش همم بخوابن بدم نمیاد اصلا چون زن برادرشه اگرم اونقدر ادم نجسیه ک بخواد با زن برادرش تحریک شه خداکنه زودتر بشناسمشو ترکش کنم با این بدگمانی های بی مورد زندگیتون و زشت و وارد حاشیه نکنید یکمی ک خاله زنگ نباشید شوهرتون خودش جذبتون میشه ولی زیاد اهمیت بدید خیانت میبینید

I’m happy 😆 
اونجا بودی مگه😂 یاد گرفتم یه طرفه نرم 

وقتی میگه یه جوری میگه انگار.مشخصه طرف میخواد حرصش بده.تجربشو داشتم‌تو چهار سالگی تو خواب رفتم کنار یکی خوابیدم اونموقع شبا تو خواب راه میرفتم خواهرش تا زنده بود دهن منو سرویس کرد

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

سرجمع باید تفاوت سنی حداقل۱۵سال رو شاهد باشیم که باتوجه به۳۰سالگی جاریت

جای مادرشه 

البته پسر۹ساله تو بغل زن۲۰ساله خودش بسیار تامل داره که پالدین کجااااا بودن😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
والا از نفرین کردنش ک معلومه ادم بی لولی هست ولی من شوهرمو جاریم پیش همم بخوابن بدم نمیاد اصلا چون ز ...

حالا سما برای اثبات شوهرتو نذار بغل زن برادرش بخوابه فعلا😂😂

۳۰

جاریت الان سی سالشه .این داستانا مال چند سال پیشه .؟الان سی سالشه ده سال پیش هم که بوده و شوهرت اونموقع نه سالش بوده یعنی الان نوزده سالشه همسرت؟

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
سرجمع باید تفاوت سنی حداقل۱۵سال رو شاهد باشیم که باتوجه به۳۰سالگی جاریت جای مادرشه  البته پسر ...

زن برادر نداره عزیزم فعلا ولی کلا برام مهم نیست طوری ک خودش همش سعی میکنه من توجه کنم بهش دارم ب استارتر میگم زندگی خودشو بخاطر این چیزای سطحی جهنم نکنه هرکسی ذاتش خراب باشه ما نمیتونیم تغییرش بدیم یا جلوشو بگیریم من مخالف خیانتم ولی خب نمیتونمم جلوی ادم ذات خرابم بگیرم ک خدا خودش رو میکنه ب موقش همه چیو

I’m happy 😆 
زن برادر نداره عزیزم فعلا ولی کلا برام مهم نیست طوری ک خودش همش سعی میکنه من توجه کنم بهش دارم ب است ...

خب پس چون در شرایطش قرار ندارید به هیچ عنوان نباید چنین کامنتی بگذارید 

چون به طرز احمقانه ای ریز جزییات مادر قبال دیگران برای ما اتفاق خواهد افتاد

خب پس چون در شرایطش قرار ندارید به هیچ عنوان نباید چنین کامنتی بگذارید  چون به طرز احمقانه ای ...

طرز فکرتونو قبول ندارم و حالت نفرین گونه برداشتش کردم ولی خب من برا شما کامنت نزاشتم نظرمو ب استارتر گفتم و نظرتون برای استارتر محترمه میتونید منو ریپلای نکنید ب خودش بگید

I’m happy 😆 
2810