2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابوده همیشه بُرد مغازه بیشتر خونه هست.

آخه همیشه اطرافیانمون  آدم رو دودل میکنن که خونت رو از دست نده دیگه خونه تو این دوره زمونه گیرت نمی یاد اما من توکلم بخدا هست

آخه همیشه اطرافیانمون  آدم رو دودل میکنن که خونت رو از دست نده دیگه خونه تو این دوره زمونه گیرت ...

خب اگر کسب و کارت خیلی درآمد خوبی داشته باشه میتونی بخری ولی اگر درآمد خوب نداشته باشی معلومه دیگه گیرت نمی یاد

خب اگر کسب و کارت خیلی درآمد خوبی داشته باشه مستثنی بخری ولی اگر درآمد خوب نداشته باشی معلومه دیگه گ ...

به نظرتون مغازه برای برق ماشین درآمد خوبی در میاره 

به نظرتون مغازه برای برق ماشین درآمد خوبی در میاره  

کاشکی سوال کنین از متخصصین این کار ببینید حداقل درآمد چقدر و تو شهرتون چطوری 

ما تو شهرمون خیلی خوبه مخصوصا الان که همه ماشین دارن یکنفر هست آدم درست کار مهربون و..همه پیش اون می‌رن

میدونید چیه تو جهان همه کاری خوبه هر کاری که فکر کنین چرا؟چون جامعه به همه کاری نیاز داره

ولی فقط یک درصد مردم موفق میشن تو اون کار

۱-درست کار باشن

۲-کاری که میکنن مردم راضی باشن (تجربه داشته باشه)

کاشکی سوال کنین از متخصصین این کار ببینید حداقل درآمد چقدر و تو شهرتون چطوری  ما تو شهرمون ...

مرسی واقعا  من سر دوراهی بزرگی قرار گرفتم بخاطر بچم چون عقیده دارم که  هر تلاشی که میکنم برای اونه و نمیخوام هیچ مشکلی پیش بیاد  اما از یه چیز هم میترسم که خونه رهن بگیرم وسال به سال بخوام خونه عوض کنم