2777
2789

۲کیلو فقط اضافه کردم 

دو کیلویی مصرف کردم 

من فقط میخوام قرص گین آپ روکش سبز بگیرم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادربزرگم مبتلا ب سرطان معده بود

چون خیلی غذاها رو نمیتونست بخوره پزشک بعنوان داروی تقویتی تجویز کرده بود براش.

نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشه‌ای

بیشتر ببینید
زن داداش من میخوره بیست کیلووزن گرفت ازیه پیجی خانوم خرید میکنه شش ماه مصرف داشته خیلی هم راضیه

اون پیجی ها نه

اونی که داروخونه میفروشه

از هیچ پیجی چنین چیزایی نباید خرید 

دوست من 

مخصوص باسن رو خرید و دوماهی مصرف کرد

واقعا باسنش بزرگتر شد و دیگه برگشت هم نداشت 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
بیشتر ببینید
دوست من  مخصوص باسن رو خرید و دوماهی مصرف کرد واقعا باسنش بزرگتر شد و دیگه برگشت هم نداشت&nbs ...

اره زن برادرمنم 36کیلوبودالان شده 56گفت میخوام واسه باسن وصورت روبگیرم بیچاره اصلا اشتهانداشت اندازه گنجشک غذا میخوردالان خیلی بهترشده من خودم ازچاقی مینالم☹

گاهی انسانم آرزوست

من نزدیک دوازده کیلو اضافه کردم با همین قرص از جا مطمئن گرفتم و اون موقع کلی خوشحال بودم که چاق شدم و بعد چن دوره کم کم قطع کردم هیچی و زنم برگشت عقب کل بدنم بخاطر باد مسخره ای که تو بدنم افتاده بود ترک ترک شد پدر کلیه و کبدمم در اومد دکتر که رفتم حالم وحشتناک بود سه ساله درگیر دردکتر و دوا هستم هنوزم حالم خوب نشده دکتر گفت کورتون زیادی که تو قرص بوده این کارو با معده و کبد کلیه ت کرده

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
اره زن برادرمنم 36کیلوبودالان شده 56گفت میخوام واسه باسن وصورت روبگیرم بیچاره اصلا اشتهانداشت اندازه ...

هیچ پودر لاغری نیست که مثل گین آپ باشه؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
بیشتر ببینید
من نزدیک دوازده کیلو اضافه کردم با همین قرص از جا مطمئن گرفتم و اون موقع کلی خوشحال بودم که چاق شدم ...

عزیزم اون ها ک اشغال هستند

من پودر گین اپ کودکان رو میگم

داخل داروخونه میفروشن

برای شرکت کارن هست

و از سازمان غذا دارو مجوز داره

عزیزم اون ها ک اشغال هستند من پودر گین اپ کودکان رو میگم داخل داروخونه میفروشن برای شرکت کارن هست ...

نمیدونم والا اینم مجوز داشت و حتی تایین شده وزارت بهداشت بود ولی من دکتر تغذیه که رفتم بهم معجون بو علی سینا رو داد واقعا عالی بود و خیلی مقوی کلی هم وزن گرفتم و طبیعی نه باد

کجا دارن اینو

عطاری ها میتونی بری دی جی کالا و نظر مردم رو بخونی بیش از دویست نظر اونجا هست همه مثبت و نوشتن عالیه و نتیجه گرفتیم بعد اینم بگم اصلاااااا برگشت نداره خیلییییی هم مقوی هست ترکیباتش از کنجد خرما ارده شیره انگور شنبلیله و خیلی چیزای مقوی هر قوطیش هشت تا دوازده کیلو وزن میده چن دوره بخوری مطمئن باش بدن پر و قشنگی بهت میده که خودتم حیرت زده میشی اول نظرات رو تو دی جی کالا بخون اونا که استفاده کردن ببین چقد مردم راضی بودن من سیپروهپتادین برای چاقی خوردم اونم تو داروخانه خریدم باور کن همش حالت تهوع داشتم و سر گیجه کلا اونا ضرر دارن ولی این از بس کالری داره و مقوی هست چاق میکنه