2777
2789

سلام توی تاپیکای قبلیم هست دخترم دوسال و هشت ماهشه هیچ مشکلی برای حرف زدن نداشت سرما خورد خلط شدید داشت ده روز آموکسی کلاو۶۰۰خورد از روز دوم یا سوم یهو لکنت گرفت بدنش دونه های قرمز زد دندوناش زرد و قهوه ای شد درصورتی که قبلش کاملا سفید و سالم بود تا صبح دندون قروچه میکرد قسمت آلت تناسلیش خشکی زد الان خوندم که همش علائم حساسیت به انتی بیوتیک هست الان سه روزه دیگه قطعش کردم خواهش میکنم اگر کسی میدونه بهم بگه ممکنه لکنتشم به خاطر انتی بیوتیک باشه؟چکارکنم پیش چه دکتری ببرمش؟الان همه اون علائم رفته جز لکنتش  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید ترسیده لکنت گرفته،اخه پسر منم سه سال و شش ماهه یکم لکنت داره،بچه بترسه احتمال لکنت داره که باید مراهاتش کنی تا کم کم خوب بشه،این چیزیه که من،شنیدم

بازم ببر متخصص کودکان ،مطمینا خیالت راحت میشه 

2803
انقد بی تفاوت نباشین من بودم درجا میبردمش پیش یه دکتر خوب اینجا ۱۰۰نوع حرف متفاوت میگن

بی تفاوت نیستم از روز اول لکنتش مثل مرغ سرکنده توی مطب دکترها هستم وگفتن فقط گفتاردرمانی همین الان ازنت یه مطلب خوندم که اموکسی کلاو باعث کهیر و لکنت میشه اینجا تاپیک زدم تا فردا که از یه پزشک بپرسم

لکنت زبان منشاش ترس هست از یه چیزی ترسیده خیلی بعیده از آنتی بیوتیک باشه

شما پزشکین آخه اصلا نترسیده از چیزی فقط توی سرماخوردگیش چون خیلی خلط داشت شبها همش بیدار میشد گریه میکرد و تا قبل از خوردن این انتی بیوتیک لعنتی مثل بلبل حرف میزد  

شاید ترسیده لکنت گرفته،اخه پسر منم سه سال و شش ماهه یکم لکنت داره،بچه بترسه احتمال لکنت داره که باید ...

از روز اول لکنتش دارم به این در و اون در میزنم  بچه ی شما چندوقته لکنت گرفته؟خودبخود خوب شد؟درچه حده لکنتش؟

2804
2805
از روز اول لکنتش دارم به این در و اون در میزنم   بچه ی شما چندوقته لکنت گرفته؟خودبخود خوب شد؟د ...

ببین بچه خواهرمم گرفته بود بردمش روانشناس گفته بود تا شش سالگی  کم کم خوب میشه اگر خدایی نکرده خوب نشد دیگه برای میمونه که شکر خدا خوب شده  ،بچه من موقع هیجان و استرس بیشتر میشه ،گاهی هم نداره،میدونم دعواش کردیم ترسیده بچم،

خوب دکتر چی میگه؟نگفته از عواررض دارو هست یا نه؟

من همین الان توی نت درباره عوارضش خوندم اصلا فکرنمیکردم علائمی که گفتم برای انتی بیوتیک باشه به دکتر فقط گفتم لکنت گرفته یهویی گفت ببر گفتاردرمانی ولی اخه سنش کمه اصلا همکاری نمیکنه سه جلسه بردمش.الان که توی نت خوندم گفتم شاید اینجا داروساز یاپزشکی باشه که بتونه کمکم کنه تا فردا که برم پیش پزشک و بپرسم

رگ هول چیه؟نشنیدم تاحالا باید ببرم دکتر؟

رگ هول مال ترسه.کسی که بترسه لکنت بگیره میگن اگر رگشو بگیری خوب میشه.

هرچند شما گفتی بچتون نترسیده اما گفتم شاید موثر باشه براش.

نه دکترا که انجام نمیدن.

یکی دو نفر رو که تو کار ماساژ دادن بودن میدونستم که اینکار رو هم انجام میدن

2801