2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس تیرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 173 پست
سلام روز همگی به خیر کاربران عزیز کارهای اداری پرداخت جوایز در حال اجرا است از وقفه ای که پیش آمد پوزش می طلبیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم جوایزمون رو میخوایم خانم تهرانی جوایز قاب دیزاین..... مسابقه فروردین با کلی وعده و وعید البته اگه به فراموشی سپرده نشده باشه خانم تهرانی من اصلا از این وضعیت راضی نیستم و میدونم بقیه هم ناراحتن
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
2805
من خودمم تازه عضو این سایت شدم و خیلی باهاش آشنا نیستم و توی مسابقه عکسش هم شرکت کردم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
البته گفتن سایت از نظر فنی یه کم با مشکل مواجه شده شاید به همین خاطره که نمیتونم لایک کنم ؛ عکسات خیلی قشنگه عزیزم
تو مسابقه به وقت تابستان شرکت کردی؟؟؟ منم تازه عضو شدم ولی فک کنم بیشتر با رای داورا برنده رو اعلام میکنن البته سایتش واسه بعضی کاربرا مشکل داره من نه میتونم کامنت بذارم نه میتونم لایک کنم و گفتن که مشکل از سایتشونه
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]
منم همینطور هر چی قسمت باشه ان شاالله که برنده بشی چون عکسات قشنگه گلم آره خوبیش به اینه که مسابقه داور داره لینک عکسام تو امضام هست
قربانت عزیزم
واااااااااااااااای این عکسا رو قبلا دیده بودم و مخصوصا از اونی که ذرت داره خیلی خوشم اومد احساس میکنم برنده میشه واقعا هنر عکاسی به خرج دادی و خیلی هنری شده
ان شاءالله که برنده میشی
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]
جایزه منم که هنوز ندادن
وقتی یادم میاد خیلی ها بودن که پارسال آخرین ماه رمضونشون رو تجربه کردن دلم میگیره آخه شاید این بار نوبت یکی از ماها باشه که آخرین مهمونی ماه رمضون رو تجربه کنیم خدایا ، خروج از ماه مبارک را برای ما مقارن با خروج از تمامی گناهانمان قرار بده آمین عیدفطر مبارک ( رصدخانه ی غضنفر)[smiley]l/l_20.gif[/smiley]
2810