2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس تیرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 173 پست
خوش به حالتون تبریک میگم به همه کاش جایزه ما هم نقدی بود که مجبور نبودیم 4 ماه منتظر آتلیه قاب دیزاین بمونیم خانم تهرانی تو رو خدا رسیدگی کنید
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پریسا جون خسته نباشید و تبریک میگم به شما در مرحله اول باید به خانم تهرانی پیام بدید تا برید تو لیست دوستان ایشون (سریع میپذیرند) بعد در کنار اسم خانم تهرانی سمت چپ کنار ایمیل یک علامت میاد روی اون کلیک میکنید اطلاعاتی که خواستن فعلا فقط نام و نام خانوادگی و شماره تماس میخوان برای ایشون میفرستید صبر میکنید صبر تا خودشون اینجا اطلاع بدن که فرایند تحویل جایزه به چه شکل هست بستگی داره به اسپانسر در هر حالت باید صبور باشید
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
تبریک به همه برنده هااااااااااااا عاقا حالا که برنده شدین عکس منم این سایت لایک کنین تا منم برنده شم خو http://www.banoo.ir/forum/post/5359
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
دیدین منم به همتون رای دادم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام مهدیه جان ممنون از پاسخگوییت منم بهت تبریک میگم ان شاءالله تو زندگیت همیشه موفق و پیروز باشی
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]
ممنونم مهدیه و پریسای عزیز جایزه هاتون نوش جونتون فقط این سایته باید عضو شین
فدات عزیزم فقط امروز وقت داره هااااا
مرسیییییییییییی عزیزمممممممممممم
من عضوم خودم هم عکس گذاشتم ولی فکر نکنم برنده شم تلاشی نکردم امیدوارم موفق باشی
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
مری جون شما اول یه عکس دیگه داشتی درسته؟؟
دوتا گذاشتم مهدیه جان سه تا میشه گذاشت
2810