2777
2789

برای مامانم یک و دویست گل و کیک خریدم 

دوتا خاله دارم هرسال باید برای اونا هم بخرم   

هرکدوم نزدیک ۷۵۰ ام برای اونا شد 

سفارش دادم عصری میبرن براشون 

درسام سخت شده از ماه دیگه قراره سرکار نرم 

این آخرین حقوقم بود   

🍦🌸

فقط برای مامانت میخریدی کافی بود بقیه در حد تبریک متن اوکیه

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو نیازی نبود برای خاله هات انقد هزینه کنی😐😐

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
بایدددددددد چون هرماه خالم کارتمو پر میکنه با اصرار  روز دختر کلی سنگ تموم میذاره  بچه ...

پس کار خوبی کردی گلم اونم بچه نداره شما رو جای دختر نداشته ش میدونه🥰

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
ازمن به شما نصیحت هیچ وقت غصه پولی که خرج کردی ونخور خداروشکر کن و امید داشته باش که جاش میاد

امید که دارم 

از مامانم و خاله هام پس میگیرم چندبرابرشو   

اما توقع نداشتم انقدر زیاد بشه   

🍦🌸