2777
2789

پای بچه م سوخته و زخم شده گاهی خونم میاد وقتی میشورمش 

یه هفته س هر پمادی بگین زدم ش ر ت آموزشی نخی پاش کردم ولی خوب نمیشه 

آب پرتقال جدیدا بهش دادم مال اون نیست؟ 

ناحیه مقعدش هم قرمز شده

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

سودوکرم زدی؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روغن نارگیلم خوبه

مگه اسهال گرفته. بودک انقد سوخته؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یک قاشق جوش شیرین بریز توی لگن آب بزار بشینه بازی کنه.من برا ادرار سوختگی بچه ها میکنم.بعد جیش کردنش یه مدت ده دقیقه آزادش بزار.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

دختر منم وقت دندون درآوردن مدام پاهاش میسوزه جوری که جیش میکنه از درد جیغ میکشه گریه میکنه،داخل ران پاش زخم میشه از شدت سوختگی

دکتر کرم کو زینک داد مال شرکت ایروکس عالی بود

ترکیب پماد ان ان،کالاندولا و زینک اکساید هم خیلی زود خوب میکنه

سعی کن باز نگهش داری،مدام هم با کرم چرب کن

من همه جور روغنی امتحان کردم از این ۲مورد نتیجه گرفتم

روغن نارگیلم خوبه مگه اسهال گرفته. بودک انقد سوخته؟

نه اسهال نبود ولی فکر کنم به خاطر آب پرتقاله

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

نه

دخترمن پارسال ازشدت سوختگی براثر اسهال جییغ میزد دیگه،، دوبار سودوکرم زدم عالی شد

اصلشو بگیرازجای خوب، یه بطری طوسی رنگه

چند ماهشه ؟؟ کالاندولا بزن 

یکسالش

زدم ای خدا چرا خوب نمیشه

نه اسهال نبود ولی فکر کنم به خاطر آب پرتقاله

اب پرتقال اسیدیه،،شایدم بخاطرهمینه،ی مدت نده