2777
2789

من و مامانم هیچکسی رو جز بابام نداریم اونم تحت تربیت مادرش از ما متنفره اینقدر مامانمو اذیت کرده که ۵۰ سالشه همه فکر میکنن ۱۰۰ سالشه ، حالا نوبت منه جونمو گرفته روح و روانمو نابود کرده ، ما رو گذاشته تو یه خونه داغون ، هر چی میگیم خونه رو عوض کن ، میبره هزاران خونه نشون میده ، رو هر کدوم یه ایراد بنی اسرائیلی میذاره که نگیره ولی مقصر هم جلوه داده نشه بگه خونه ها ایراد داشتن ،

تو ازدواجمم سنگ میندازه و خواستگارامو میپرونه ،

چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر منم همینه. شب و روز نذاشته برامون. خدا هیچکسی رو گیر همچین مردایی نندازه ولی خب ما ک دست خودمون ...

من هیچ راهی واسه نجات خودم ندارم اینقدرم دورو و شیطان صفته که خیلی وجه خوبی از خودش نشون میده ، 

با این شرایط حتی اگه ازدواجم بکنم شوهرم ببینه پدرم دشمنه و پناهی ندارم دیگه برای من ارزشی قایل میشه ؟

آخی خیلی سخته  ببین من از رمالی خوشم نمیاد و اعتقاد هم ندارم  ولی دعانویس باایمان پیدا کن ...

اتفاقا مادربزرگ و عمه و حتی خود بابام اهل جادو جنبلن ، خودم یه طلسم فلزی طلایی که روش یه چیزایی نوشته بود تو حیاط خونه مادر بزرگم پیدا کردم ، بابامم یه چیزایی گفته بود ، کاش میتونستم جادوشونو باطل کنم

تربیت خودش کرد و بعد ۱۰۰ سال مرد ، بعد از خودشم عممو برای اذیت گذاشت ، هر چند این ادم عمم نباشه دیگه ...

خدا لعنتشون بکنه منم یجورایی مثل مادر شمام با بچه ننه افتادم. 

انگار زنشه مادره همیشه طرف اونو میگیره حتی ناحق باشه

خدا لعنتشون بکنه منم یجورایی مثل مادر شمام با بچه ننه افتادم.  انگار زنشه مادره همیشه طرف اونو ...

فقط طرف ننه خواهرشو نمیگیره!!! همیشه حتی هفت پشت غریبه هم باشه طرف اونو میگیره !!!!

من هیچ راهی واسه نجات خودم ندارم اینقدرم دورو و شیطان صفته که خیلی وجه خوبی از خودش نشون میده ،  ...

وای باورت نمیشه حتی باعث شد دو بار مادرم بره زندان بعد از همسایه بپرسی میگن از این مرد مومن تر ندیدیم!!!! من که مشکل اعصاب گرفتم از دستش. 

اگر کسی هست که واقعا خوشت اومده ازش، بهت میگم بشین کامل صحبت کن توجیهش کن.... چیزی ک گفتی احتمالش خی ...

یه نفر بود خیلی پسر خوبی بود میخواست بیاد خواستگاری ، فقط بهش گفتم من فامیل ندارم ، یدفعه ازم سرد شد از چشمش افتادم ، بعدم بلاکم کرد و چند وقت بعد بعد با یکی دیگه ازدواج کرد ، 

اگر کسی هست که واقعا خوشت اومده ازش، بهت میگم بشین کامل صحبت کن توجیهش کن.... چیزی ک گفتی احتمالش خی ...

حالا فجیع ترش میدونی چیه ؟ اینکه داداشمم جوری تربیت کرده که از ما متنفر باشه و اذیتمون کنه حتی شاید از خودشم بدتر باشه

فقط طرف ننه خواهرشو نمیگیره!!! همیشه حتی هفت پشت غریبه هم باشه طرف اونو میگیره !!!!

اره مال منم برادر خواهر پدرناتنی همه براش خوبن من گرگم.

دو سال پیش مادره جادو آورد توخونم ریخت و سوزوند همون روز دیدم ولی از ترسم چیزی نگفتم حالا چند روز قبل بهش گفتم با مادرش چقدر بهم توهین کردن گفتن روانی هستی الی ماشاءالله هردو بی حیا تشریف دارن.انکار کردن که کردن