2777
2789
عنوان

شوخی جنسی پسرا:///

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 113 پست
آفرینننن تامااام 🤝 بزن تو دهن اینجوری بیشعورا .. بخدا جای تو حرصم گرفت 😑

خودم انقد فشار خوردم ک

ولی تصمیم گرفتم بهش دیگ فکر نکنم حال خودم و زندگی خودم  مهم تره

اخه اگه قصدش سواستفاده بود چرا وقتی بهش پیام دادم حالش پرسیدم جوابم اون جوری داد صدها بارخودم به خاط ...

اینو دوستانه میگم در طول مراحل زندگیت سعی کن اولویت اول و اول و اول خودت باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم انقد فشار خوردم ک ولی تصمیم گرفتم بهش دیگ فکر نکنم حال خودم و زندگی خودم  مهم تره

افرین دقیقا🌱

اصن محل سگ بهش نذار ، پسره ی وقیح😒

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
فقط یچیز دیگ چون ممکنه چشم تو چشم شیم نزدیکیم اگ منو دید و اینا یا حرفی زد چی بگم

اگر گفت چرا بلاک کردی بگو چون هنوز ادب صحبت کردن با ی دخترخانم بلد نیستی و زود فاز پسرخاله برمی‌داری 

آدم حسابش نکن اصلا .😎🚶

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
فقط یچیز دیگ چون ممکنه چشم تو چشم شیم نزدیکیم اگ منو دید و اینا یا حرفی زد چی بگم

حالا توکه خوبه توبلاکش کردی 

من بگو که حالم هنوزم بده ازفکراینکه طرف فکرکرد من خرابم وردم کرد  

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

[QUOTE=322965619]اخه اگه قصدش سواستفاده بود چرا وقتی بهش پیام دادم حالش پرسیدم جوابم اون جوری داد صدها بارخودم به خاط ...[/QUOببین من پسرم و اینم ی شگرده و در ابتدا تظاهر ب کم توجهی میکنند  

[QUOTE=322965619]اخه اگه قصدش سواستفاده بود چرا وقتی بهش پیام دادم حالش پرسیدم جوابم اون جوری داد صد ...

بی توجهیش که بماند بی شعور دقیقا بعداینکه بهم گفت برگرد من می  ذاشت آخرین نفرفکرکنم سه ساعت منتظر بودم انگار من ندیده می گرفت یکی نبود بهش بگه خب توکه ظرفیت نداری غلط کردی گفتی بیا 

بعدم بهش پیام دادم گفت اگه مشورت درمانی خواستی بهم زنگ وپیام بده سرم شلوغه 

بی توجهیش که بماند بی شعور دقیقا بعداینکه بهم گفت برگرد من می  ذاشت آخرین نفرفکرکنم سه ساعت منت ...

احتمالا اولویت چندمی هستی و ب نظرم کسی که نمی‌خواد برات وقت بزاره ، دوست عزیز تمومش کن ، شاید سخت باشه و اذیت بشی ولی عزت نفس خودتو بالا ببر و تمام 

احتمالا اولویت چندمی هستی و ب نظرم کسی که نمی‌خواد برات وقت بزاره ، دوست عزیز تمومش کن ، شاید سخت با ...

من همون موقع که این جوری پیام داد یک پیامی دادم قشنگ به هیکلش فاتحه خوندم ویک استوری گذاشتم که بقیه تابهشون می خندی فکروخیال برشون برمی داره نه الکی توهم نزن  ماذاتا خوبیم واستوری خنده