2777
2789
عنوان

شوخی جنسی پسرا:///

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن انقد بهم ریختم ک

بهم ریختن تنهایی فایده نداره وقتی جوابشو نمیدی.  در جا قهوه ایش کن.  دیگم مغلزش نرو. جا قحطه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

عذر میخوام جسارتا ولی شما هر قهوه فروش،بقالی،سوپری،قصابی،و..بری باهاش دوست عادی میشی و شماره میگیری ؟ حالا اشکال نداره همینطور دست رو دست بزار هی حالت بهم بخوره و ی وقت بیدار شو ک کار از کار گذشت..

تقصیر خودتون بوده بی سیاست رفتار کردین بلاک کنین

در ضمن شهر قهوه فروش زیاد داره :)

حتما قرار نیست اون باشه 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت

چرا راحت بهش نمیگی اهل این حرف ها و مسائل نیستی و اگر بخواد ادامه بدی تمومش میکنی؟ 

مرد های زیادی هستن که اولش میگن رل نباشیم و اینطور کم کم پیش میرن 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بهم ریختن تنهایی فایده نداره وقتی جوابشو نمیدی.  در جا قهوه ایش کن.  دیگم مغلزش نرو. جا قح ...

اره واقن ولی میدونی از این ادمام ک پسر  دختر برام فرقی ندارن میگم میخندم و اینا ولی ایشون واقن بد برداشت کرده مث اینکه مریضه اصن

معلومه برای چی میخوادت

زیر زبونت میخواس بره ببینه از اینایی هستی که تن ب را.بطه نامشروع میدن و وسایل جلوگیری هم استفاده میکنن یانه 😐 یعنی بلاکش نکنی از همه جا ب خودت توهین کردی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عذر میخوام جسارتا ولی شما هر قهوه فروش،بقالی،سوپری،قصابی،و..بری باهاش دوست عادی میشی و شماره میگیری ...

ن اخه یبار ی قضیه ای پیش اومد و خیلی بهم کمک کرد بعدم از ازم شماره خواست منم بهش دادم ولی راست میگین کاملا حق با شماس بلاکش کردم رفت

اره واقن ولی میدونی از این ادمام ک پسر  دختر برام فرقی ندارن میگم میخندم و اینا ولی ایشون واقن ...

اونا همینن این ماییم ک فکر میکنیم میشه خیلییی عادی دوست اجتماعی پسر و دختر داشت بدون نیت و فکر بد .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره واقن ولی میدونی از این ادمام ک پسر  دختر برام فرقی ندارن میگم میخندم و اینا ولی ایشون واقن ...

نه عزیزم وقتی بامرداگرم میگیری دیگه انتظارهررفتاریم بایدداشته باشی اولین چیزی ک توذهنشون میاددورازجون خیال میکنن طرف خرابه وهمه جوره پایس خصوصاشمارشم گرفتی!میخواستی بهت زنگ بزنه حدیث کسایازیارت عاشورا برات بخونه!

Dunyada olumden baskasi yalan
اونا همینن این ماییم ک فکر میکنیم میشه خیلییی عادی دوست اجتماعی پسر و دختر داشت بدون نیت و فکر بد .. ...

تازه یبارم داشتم غذا درست میکردم گفت پس من چی منم میخام گفت خونه تون خالیه من بیام:////// گفت خونه تون ک خالیه منم وقتم زیاد با ایموجی خنده 

منم ک خرر