بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من فقط دارم دهم و دوازدهم میخونم ب علاوه اون منابعی ک مختص آزمون اختصاصیه فقط از یازدهم ...
ببین من رشته تخصصیم تجربی بوده و در زمینه انسانی اونقدر حرفه ای نمیتونم نظر بدم . ولی من خودمم با حذفیات خوندم ولی نه اینطور که یهو یه پایه رو حذف کنی . مثلا یه سری دریا تو ریاضی پیش نیاز درس های پایه دوازدهمه و میبینی اون بخش بیشترین بارم و سوال ها رو داره تو کنکور که حذف کردنش باعث میشه خیلی سوالا رو از دست بدی . برو بودجه بندی سوالا رو ببین شاید مثلا دو فصل از دهم رو حذف کردی یه فصل یازدهم رو اضافه کردی و .... منظورم در کل اینه که نگو من یه پایه رو نمیخونم اگرم میخوای حذفیات داشته باشی مبحثی که سخته حالا بارمش کمه یا سادست ها ولی مسلط نیستی رو حذف کن اینطور مباحث کمی رو میخونی ولی سوال های بیشتری رو درست جواب میدی و قرار نیست ما 100 بزنیم درسی رو گاهی با چند تا سوال درست از 1000 نفر جلو تر میفتی