2777
2789
اخه هرکی سهمیه داره میره فرهنگیان بیشتریاشون نمیخام سرمو شیره بمالم اما دیدم  بعد ی دولتیم تو ...

خب فقط شهر خودتو نزن 

جاهای دیگ‌هم‌بزن‌.مثلا من‌ساکن کرجم میخام تهران.قزوین هم‌بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب فقط شهر خودتو نزن  جاهای دیگ‌هم‌بزن‌.مثلا من‌ساکن کرجم میخام تهران.قزوین هم‌بزنم

نمیزارن😭

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

اره   میرسونی  و   میتونی یه رتبه معقول هم بیاری ولی به  دو  شرط 

1) تا اردیبهشت ماه حتما تموم کنی  

2) درسا رو براساس  ضریب هاشون   روشون   تایم بزاری  و اگر مبحثی رو حذف میکنی درسی نباشه که طبق بودجه بندی سوال زیادی میاد ازش 

اره   میرسونی  و   میتونی یه رتبه معقول هم بیاری ولی به  دو  شرط  1) ...

عزیزم من فقط دارم دهم و دوازدهم میخونم ب علاوه اون منابعی ک مختص آزمون اختصاصیه 

فقط از یازدهم روان .جامعه و فنون

ریاضی هم فقط دوازدهم میخونم بقیش دهم و دوازدهم

عزیزم من فقط دارم دهم و دوازدهم میخونم ب علاوه اون منابعی ک مختص آزمون اختصاصیه  فقط از یازدهم ...

ببین من رشته تخصصیم  تجربی بوده   و در  زمینه انسانی  اونقدر  حرفه ای نمیتونم نظر بدم  . ولی من خودمم با حذفیات خوندم ولی نه اینطور که یهو یه پایه رو حذف کنی  . مثلا یه سری  دریا تو ریاضی پیش  نیاز  درس های  پایه دوازدهمه   و میبینی اون بخش  بیشترین بارم و سوال ها رو داره تو کنکور  که حذف کردنش  باعث  میشه خیلی سوالا رو از دست بدی  . برو بودجه بندی  سوالا رو ببین   شاید مثلا  دو فصل از دهم رو حذف کردی  یه فصل یازدهم رو اضافه کردی  و ....   منظورم در کل اینه که نگو من یه پایه رو نمیخونم   اگرم میخوای حذفیات  داشته باشی مبحثی که سخته حالا بارمش کمه  یا سادست ها ولی مسلط نیستی رو حذف کن اینطور مباحث کمی رو میخونی  ولی  سوال های بیشتری رو درست جواب میدی  و قرار نیست ما 100 بزنیم درسی رو   گاهی  با چند تا   سوال درست از  1000 نفر جلو تر میفتی 

انشالله که موفق ترین باشی رفیق