2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سردی رحم داری

روغن سیاهدونه بزن هر شب زیرشکمت ماساژ بده تا یکی دوماه

لکه بینی،لخته خون،قاعدگی دردناک،کیست،عفونت قارچی،نازایی،و.... از رحم سرده

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
سردی رحم داری روغن سیاهدونه بزن هر شب زیرشکمت ماساژ بده تا یکی دوماه لکه بینی،لخته خون،قاعدگی دردن ...

من اولین بار اینجوری شدم قاعدگیم هم منظمه هم دردناک نیست

من اولین بار اینجوری شدم قاعدگیم هم منظمه هم دردناک نیست

درد نداشتن گاهی علتش کیست هست

کیست نداری؟

ی آجر داغ کن با لباس بشین روش باعث گرمی رحم میشه

شما رحمتون سرده

تو قاعدگی نباید حموم بری یا خودتو بشوری ب هیچ وجه

و ی سری کارهای دیگه

درد نداشتن گاهی علتش کیست هست کیست نداری؟ ی آجر داغ کن با لباس بشین روش باعث گرمی رحم میشه شما رح ...

اصلا تو عمرم یه بار هم تو پریودی حمام نرفتم درد نداشتنم به خاطر کم کردن غذاهای سرده من اصلا تو اون دوران سردیجات خیلی کم میخورم کیست هم دارم 

اصلا تو عمرم یه بار هم تو پریودی حمام نرفتم درد نداشتنم به خاطر کم کردن غذاهای سرده من اصلا تو اون د ...

پس برمیگرده به کیستت باید برطرف بشه

کیست هم ب رحم سرد برمیگرده

فقط حموم نیست

اینکه موقع شستن ظرف و... پیش بند نبندین

موقع پریودی دستاتون زیر اب باشه زیاد بدون دستکش

رطوبت کلا باعث کیست میشه گلم

باید کیستت برطرف بشه

لکه بینیت هم با دارو ... قطع نمیشه تا علتش برطرف بشه یا خودش قطع بشه

پس برمیگرده به کیستت باید برطرف بشه کیست هم ب رحم سرد برمیگرده فقط حموم نیست اینکه موقع شستن ظ ...

هر وقت ظرف میشورم همش پیشبند می‌بندم حتی یه بارم بدون پیشبند ظرف نشستم ولی بخاطر اینکه لکه بینیم طول کشید خیلی نگرانم که نکنه چیز بدتری باشه 

هر وقت ظرف میشورم همش پیشبند می‌بندم حتی یه بارم بدون پیشبند ظرف نشستم ولی بخاطر اینکه لکه بینیم طول ...

ن عزیزم چیزی نیست

یه سونو بده و برای کیستت اقدام کن رفع بشه

من بار اوله که از روز دوم پریودی خون ندیدم تا روز سوم از بعدش تقریبا لکه بینی داشتم تا روز چهارم. همیشه ۴یا ۵روز پریودیم طول میکشه اما اینبار عجیب بود. رنگ خونم هم قرمز و اوکی بود. درد هم نداشتم. اما ماه قبل وسطش رفتم حمام میتونه دلیلش این باشه؟ 

2810