2777
2789
عنوان

کسایی که آی وی اف کردن بیا

98 بازدید | 8 پست

ایا درد داره؟

برای کسی که میخواد فقط برای تعیین جنسیت ای وی اف کنه مثل کسی که بچه دار نمیشده استراحت لازمه؟

شوهر یکی‌ چون سه تا دختر داره و پسر نداره میخاد زن دوم بگیره و ای وی اف میترسه...بیهوش میکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقت کن گفتم شوهر یکی دیگه نه خودم

ایشون شوهرش رو ببره دکتر تا بهش بگه تعیین جنسیت با مرده نه زن.آی وی اف هم سختی و درد و عوارض داره ولی ظاهرا ایشون چاره ای نداره.البته اگر جنین هایی که تشکیل میشه پسر باشن‌و دختر نشن

ایشون شوارش رو ببره دکتر تا بهش بگه تعیین جنسیت با مرده نه زن.آی وی اف هم سختی و درد و عوارض داره ول ...

شوهرش میگ رفته دکتر و دکتر ازمایش داده و گفته میتونه پسر دار بشه چون اسپرم پسر هم داره و محیط واژن زن جوریه که دختر قبول میکنه فقط

شوهرش میگ رفته دکتر و دکتر ازمایش داده و گفته میتونه پسر دار بشه چون اسپرم پسر هم داره و محیط واژن ز ...

آخه اسپرم مگه دختر و پسر داره.تا جنین نشه نمیشه جنسیتش رو فهمید .معلومه که میتونه پسر داررهم بشه چون هم کرومزوم x داره هم y .

از حرف دکترش تعجب کردم.ایشون ظاهرا چاره ای. ندارن.انشاالله خدا کمکشون کنه