بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلا لام تا کام حرف نزدم قاطی کرده بودم .مامانم خیلی ناراحت شد ولی دوباره رفتم اوکی شدوجالبه ...
من برادرم دوسال بزرگتر بود همش بهم میگفت بهم گفتن با کبریت خونه بساز منم گفتم بلدم نمیخواستم فک کنه خنگم. بعد همش فکر میکردم چجوری باید کبریتارو ایستاده نگهدارم من تصورم یه خونه سه بعدی بود نه خوابیده رو میز😂😂😂
من مرحله دوم پیشش نشستم تا عادت کنه تا زمانی که اونجا بودم ازش در مورد خواهر برادر واینکه اونادکوچیک هستن یا بزرگ واسم پدر مادر پرسیدن
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️