2777
2789
مرسی عزیزم توام‌همینطور .بعد اینم بگم ک من‌متولد ۸۱ مدرسه نمیرما. خیلی وقته دیپلوم‌گرفتم ولی بخاطر ی ...

منم متولد ۸۱ ام عزیزم واسه هیچ چیز دیر نیست ،امسال بخون و بترکون تا بت نی مسیر تو بسازی در آینده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟توام هدفت فرهنگیانه؟و اینکه رشتت انسانیه؟ بیا باهم پیش بریم پر قدرت بخونیم فقط من مشکلم خونمو ...

چطور میخوای شب وروز بخونی ؟خواب و استراحتت چی؟من تجربه داشتم یه شب نخوابیدن دو روز میندازتت عقب

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
منم متولد ۸۱ ام عزیزم واسه هیچ چیز دیر نیست ،امسال بخون و بترکون تا بت نی مسیر تو بسازی در آینده&nbs ...

واقعا خیلی خوبه ک همسنیم. پس توام حتما تلاش کن همین تاپیک خبر قبولیتو بگو 

چطور میخوای شب وروز بخونی ؟خواب و استراحتت چی؟من تجربه داشتم یه شب نخوابیدن دو روز میندازتت عقب

وفنی آدم مجبور باشه باید بتونه مجبورم من امسال قبول نشم دیگ آرزو میمونه تو دلم 

دانشجویی؟

نه متاسفانه،منم شرایطم عین توعه خونه شلوغ خواهر برادر کوچیک پارسال خوندم چیزی که میخپاستم قبول نشدم یه سالم از تو بزرگترم،پیام نور ازادم دلم راضی نمیشه برم 

نه متاسفانه،منم شرایطم عین توعه خونه شلوغ خواهر برادر کوچیک پارسال خوندم چیزی که میخپاستم قبول نشدم ...

وای درکت میکنم تو باز تونسی ک قبول بشی پارسال ولی من اونقدر شرایطم سخت بود ک نتونسم کنکور شرکت کنم کتاب نداشتم و نتونسم تهیه کنم ولی امسال همین دیروز از یجا پیدا کردم توی دیوار زیر قیمت بود پولم رسید گرفتم و از الان شروع کردم.توام پر قدرت ادامه بده بنظر من شبا درس بخون اگ‌خونتون سروصدا هست قطعا اگ‌خدا ببینه اینجوری داری تلاش میکنی شبا بی خوابی میکشی معجزه میکنه و قبول میشی منم دقیقا مث‌توام .ازاد و پیام نور یکی‌میگه خوبه یکی میگ‌بد خونوادمم راضی نمیشم اولا ک هزینش زیاده بعدشم میگن تضمین شغلی نیس

اما بیا هردو قول بدیم ک امسالوبترکونیم با هر سختی ک داریم مجبوریم شبا تا صب بخونیم .هروقت خسته شدی ب ایندش فکر کن

هروقت شب خیلی خابت اومد برو آب یخ بزن و بیدار بمون فقط ب‌اون لحظه فکر کن ک میری تو سایت رشته ای ک میخاسی قبول شدی 

وای درکت میکنم تو باز تونسی ک قبول بشی پارسال ولی من اونقدر شرایطم سخت بود ک نتونسم کنکور شرکت کنم ک ...

توکل به خدا،من فعلا تو بلاتکلیفی ام نمیدونم‌چیکار کنم ولی تو حتما بخون انشالله درست میشه همه چی