2777
2789

من تو‌زندگیم خیلی خیلی مشکل داشتم و دارم رفتارهای بد همسرم و‌کلی مشکل دیگه ولی همیشه انقد به اینده خوشبین بودم همیشه تلاش میکردم برا خوب شدن اوضاع همیشه انرژی مثبت داشتم تو‌خونه مامانم اینا یه مسکلی یه ناراحتی پیش میومد همیشه من بودم که به همشون انرژی خوب‌میدادم بگو بخند داشتم غذای مورد علاقه مامان بابام درست میکردم که اون سختی و‌مشکل یادشون بره ولی😭😭40روزه که به معنای واقعی بدبخت شدیم بابام و همه کسم و پشت و‌پناهم و از دست دادیم انقدر حالم بده ظاهرم و حفظ میکنم با شوهرم عادی برخورد میکنم ولی یه خلا افتضاحی تو قلبم یه حس افتضاح کافیه توفیلم‌یکی باباش صدا بزنه و اشک‌بریزم هرچی فکر‌میکنم نمیتونم دیگه خوب بشم و‌نمیخوام دلم فقط مرگ‌میخواد از اینده متنفرشدم متنفر همش میگم دیگه قراره داغ چ عزیزی و‌ببینم خیلی حالم بده و بدترش اینه که دیگه هیچوقت هیچی تغییر نمیکنه دیگه بابا ندارم از عمق وجوردم‌از زندگی دنیا اخرت خدا و همه و همه متنفرم کاش من میمردم بابام دوتا بچه دیگه داشت بعد من ولی ما یه عشق ناب و‌خالص داشتیم هیچوقت هیچکس نمیتونه به اندازه بابام بهم محبت کنه دوسم داشته باشه😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

درکت میکنم.منم چن روز دیگ میشه یکسال ک بابام رفته.

چن وقت پیش فیلم پوست شیر و می دیدم دختره با پدرش رفته بود شمال.چشمام پر اشک شد ولی خودمو کنترل کردم جلو بقیه

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمتش کنه... باید قوی باشی.  همه یه روز میریم.  دیر یا زود داره ولی.... 

منم این روزا رو تو بچگیم داشتم ۱۴سالم بود مادرم رفت... اینک میدونی هیچ وقت قرار نیست بغلش کنی ببوسیش یه حسرت همیشگی... انشاالله کنار میای... 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

عزیزم خدا صبر بده

این خلا تا همیشه باهات هست

تنها کاری که میتونی بکنی اینه خودت رو سرگرم کنی و زیاد فکر نکنی

من ۳ ساله ندارمش،بعضی اوقات از زندگی سیر میشم اما همسرم و بچه هام امید زندگیم هستن

خدا صبرت بده عزیزم

صبر کن

توسل کن به حضرت زهرا سلام الله علیها  و حضرت  رقیه سلام الله علیها 

صلوات هدیه کن

برای شادی روح پدر مرحومتون صلوات بفرستید

مطمئن باشید که از ناراحتی شما ناراحت میشه حتما

توکل کنید

خودم گذروندم

بعد از چهارسال هنوز داغش تازه است

انگار یک قسمت از قلبم خالی شده که با هیچ چیزی درست نمیشه

درکت میکنم.منم چن روز دیگ میشه یکسال ک بابام رفته. چن وقت پیش فیلم پوست شیر و می دیدم دختره با پدرش ...

😭😭😭من میترسم از گذر زمان میترسم بابام فراموشم بشه میترسم دیگه براش گریه نکنم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم خدا صبر بده این خلا تا همیشه باهات هست تنها کاری که میتونی بکنی اینه خودت رو سرگرم کنی و زیا ...

خیلی بده خیلی بد 

دلم بابام و‌میخواد دستاش و صورت نرمش و خدایا چقدر ارامش و‌خوشبخت بودیم نمیدونستم از شوهرم‌متنفر شدم نمیدونم بعد فوت بابام از هرکی که با بابام یکم بد حرف زده بدم اومده حالم از همشون بهم میخوره 😭😭😭بابام مظلوم ترین ادم‌دنیا بود

خدا رحمتش کنه... باید قوی باشی.  همه یه روز میریم.  دیر یا زود داره ولی....  منم این ...

😭😭😭خیلی سخته از اون‌خلا از ای کاش از یادش بخیر متنفرم 

متنفرم از وقتایی که میگن خدا بیامرزه بابات و 😭

خدا رحمتشون کنه.تمام این حس ها طبیعیه.منم بعد داداسم داشتم و حتی الانم دارم.زندگی کلا عوض میشه بعد د ...

😭😭😭چرا هیچوقت قدر خوشبختیمون نمیدونیم خیلی ارامش داریم خوشبختیم ولی درکیر یه مشکلات میخره کردیم خودمون و الان هیچی دیگه ناراحتم نمیکنه همه چی حل میشه جز مرگ عزیز😭

اخ بابااااااااا........ بابام ۵ روزه نیستشششش..... ۵ روزه بدبخت شدممممم.... بابای مظلومم رفتتتتتت....😭😭😭😭😭😭

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
اخ بابااااااااا........ بابام ۵ روزه نیستشششش..... ۵ روزه بدبخت شدممممم.... بابای مظلومم رفتتتتتت... ...

😭😭😭😭خیای درد افتضاحیه خیلییییی بده هیچی اروم نمیکنه ادم😭😭😭

😭😭😭چرا هیچوقت قدر خوشبختیمون نمیدونیم خیلی ارامش داریم خوشبختیم ولی درکیر یه مشکلات میخره کردیم خ ...

دقیقا.تو اینستا هی میبینم میگن درد خیانت بیشتر از از دست دادن عزیزه.دلم میخ اد برم بکوبم سرشو تو دیوار بگم احمق چجوری این دوتارو تو یه سطح اصلا قرار میدی چه برسه به قیاس.۳۰ این ماه میشه یسال داداشمو از دست دادم.واقعا روزی نبوده نپرسم از خدا که چرا؟چطور دلت اومد؟ولی دیگه چاره چیه.مرگ تنها چیزیه که چاره نداره

عزیزم

قران بخون با معنی بهت آرامش میده

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱