2777
2789
تا جایی که خبر دارم مدرسه‌ی انرژی اتمی (aeone.ir/node/135) از بهترین مدرسه‌های تهرانه. بچه‌های این مدرسه تکلیف ریاضی‌شون رو تو پایه هفتم و هشتم، آنلاین تو سایت ghadam.com انجام می‌دن. امسال هر کی بخواد می تونه همون تکلیف‌های بچه‌های انرژی رو برای بچه‌اش بگیره. این‌جا رو ببینین: هم‌قدم با دبیرستان انرژی اتمی (دوره اول)
این تمرینای آنلاین، تمرینای هوشمند با شکل و راهنمایی و توضیحات هستند. این جوریه که بچه صورت تمرین رو تو سایت قدم (ghadam.com) می‌بینه و بهش جواب می‌ده. اگه اشتباه جواب داده باشه، سایت اشتباه بچه رو بهش تذکر می‌ده و یه راهنمایی برای حل سوال به بچه نشون می‌ده. باز دوباره بچه تلاش می‌کنه و جواب رو تو سایت می‌زنه. بازم اگه اشتباه کرده باشه،‌ یه راهنمایی دیگه بهش نشون داده می‌شه. این راهنمایی‌ها کم‌کم کامل می‌شن تا این که دست آخر راه حل کامل مساله به بچه نشون داده می‌شه. هر سوال حدود 10 تا راهنمایی داره. درست مثل این که یه معلم بالا سر بچه باشه و حل مساله رو یادش بده. خوبی دیگه‌اش اینه که سایت همون لحظه اشتباه رو به بچه می‌گه. این باعث می‌شه بچه همون موقع حواسشو بیش‌تر جمع کنه و دوباره تلاش کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیرای عزیز، اسم تاپیک کاملا گویاست که مطلب توش چیه. اگر این مطلب برای شما جالب نیست، خب بهش سر نزنین، این که دلخوری نداره من تو زیرمجموعه‌هایی از نی‌نی‌سایت که به نظرم اومد مادرایی که بچه‌ی کلاس هفتم یا هشتم دارن، بهش سر می‌زنن، تو هر کدوم «فقط یک بار» این تاپیک رو ایجاد کردم و قانون نی‌نی‌سایت، یعنی هر 4 ساعت حداکثر یک تاپیک رو هم رعایت کردم. تو دوره‌ی اول دبیرستان (با نظام جدید) محتوای آموزشی به درد بخور کمه. من یه چیزایی از آموزش می‌دونم و این محتوا به نظرم مفیده. اصلا واسه همینه که با این گروه همکاری می‌کنم. خب ممکنه به درد فقط یه نفر تو این سایت بخوره. همینش هم خوبه. نمی‌دونم چه‌قدر با جو مدرسه‌ها آشنایی دارین. این روزا به تمرین حل کردن بچه‌ها بسیار کم بها داده می‌شه. در صورتی که مهم‌ترین عامل درک و پیشرفت بچه‌هاست. همین
اگه خواستین ببینین این سایت تمرینها، چه جوری تو حل مساله راهنمایی می‌ده، برین تو سایت قدم (ghadam.com) سمت راست یه منوی کاربر نمایشی هست. روی هر کدوم از اون "آموزگار" یا "دانش‌آموز متوسط" یا "دانش‌آموز قوی" که کلیک کنین، بعدش با زدن روی "پرسش‌های من" از بالای صفحه می‌تونین چند نمونه سوال آماده رو ببینین. به این سوال‌ها چند بار جواب غلط بدید و هر بار تایید رو بزنین تا سایت راهنمایی‌تون کنه. کم‌کم راهنمایی‌ها کامل می‌شن. اگه از قبل راهنمایی‌هایی پایین سوال‌ها هست، با زدن "بازنشانی" پایین هر سوال، راهنمایی‌های قبلی رو پاک کنین، تا از اول راهنماییا رو نشونتون بده. آخرش هم "خروج از سامانه" رو بزنین.