شکست تو این سن که.. شما هم جای داداشم.. یه پسر ۲۰ ساله قصدش از بودن کنار یه دختر که از خودشم بچه تره.. ازدواج نیست اغلب..سرگرمیه.. حداقل سن مناسب برای بودن با دختری که بخواین باهاش ازدواج کنید لااق ۲۳،۲۴ هست..
پس اسم کات کردن رابطه ی قبلیتو شکست نزار..تجربه بوده برای شناخت بیشتر جنس مخالف..
خانواده ها هم بالاخره مشکلات اقتصادی و اختلافات پدر و مادر و دخالت بستگان و.. محیط خونه رو مسموم میکنه.. تو همه ی خونه ها هم هست.. اگر میتونید کمک کنید تا شرایط بهتر شه تا یه باری از دوش خانواده کم شه و حال اعضای خانواده کمی بهتر شه و شادی اونا زمینه شادی شما هم بشه این کارو بکنید..
برادر کوچیک من ۱۸ ساله بود.. کنکور میخوند.. به بابام غر زد که چرا حمایتش نمیکنه.. بابام گفت حمایت میخوای.. برو از خونه بیرون.. تا کار پیدا نکردی برنگرد.. یه کار پاره وقت تو کبابی پیدا کرد.. رفت دانشگاه ازاد و با کار تو کبابی شهریه اش رو خودش داد و درسش تموم شد و کار دیگه ای پیدا کرد و الان خدارو شکر ازدواج کرده و بچه داره
گاهی خانواده حمایت نکنه و بچه رو رها کنه روی پای خودش وایسه اولش برای بچه سخته.. ولی بعدا راه رو پا وایسادن رو پیدا میکنه..
نمیدونم چه شغلی میخوای انتخاب کنی که حوزه رو انتخاب کردی.. زیاد رشته درامد زایی تو این دوره زمونه نیست..
من خودم جزء بلغمی ها هستم.. با کمترین بی دقتی تو غذا افسردگی میگیرم.. همیشه گرمیجات میخورم..خصوصا دارچین.. برای کوچولوترین خرید ها دور ترین مرکز خرید رو انتخاب میکنم و پیاده روی طولانی زیاد میکنم.. هر روز کمترین پیاده رویم ۶هزار قدمه..
خودت باید به خودت کمک کنی... هیشکی نمیاد برات معجزه کنه..
تو که حوزه خوندی.. حضرت محمد چقدر سنگ خورد..چقدر توهین و تهمت و حرف بد شنید تا جماعت ملخ خور رو ادم کنه.. چی بهش رسید.. چه ثروتی.. چه قصری چه چیزی.. فقط اخرت ..
توام اگر صبوری کنی در برابر سختی هایی که روزگار برای امتحانت خواسته اخرت رو بخر و تو دنیا تبدیل شو به یه فرد قوی..