12670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6438 عنوان مهمون دارم خونه در هم هست 185 بازدید | 16 پست وای هیچ روحیه برای تمیز کاری ندارم هر وقت مهمون دارم این وضعمع دخترم دنیام❤️ 1402/10/08 | 17:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
12670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6438 خانما شما چجوری همیشه خونه اتون مرتبه واقعا برام سوالع دخترم دنیام❤️
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 13034 الان که وقت تمیزکاری نیس الان بایدشامتم آماده میبود مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
zarrrrrrrrrrrrrrrrrr عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 982 شب بعد از خوابیدن بچه ها ، همه کارامو میکنم بعد میخوابم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 13034 خانما شما چجوری همیشه خونه اتون مرتبه همیشه درحال مرتب کردنیم وهرچی برداشتی بعداتمام کاربذارسرجاش مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
12670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6438 الان که وقت تمیزکاری نیس الان بایدشامتم آماده میبود وای این حرفو نزن دخترم دنیام❤️
ستارهایدریایی عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 920 حالم بهم میخوره یه دفعه مهمون بیاد بدون خبر خدایا شکرت😘😘
malvado عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 604 همیشه درحال مرتب کردنیم وهرچی برداشتی بعداتمام کاربذارسرجاش اخه همیشه که نمیشه کار کرد خیلی سخته اذبت نمیشین؟
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 13034 وای این حرفو نزن ازصب کاری نکردی؟ مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
من_مرد_تنهای_شبم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2091 من تنها زندگی میکنم هر وقت مهمون بیاد خونه داغونه فکر کنم دیگه همه عادت کردن😅 کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 13034 اخه همیشه که نمیشه کار کرد خیلی سخته اذبت نمیشین؟ همه روزکه همه کاراروباهم نمیکنم خردخردبکن که یهوتلنباربشه آدم اذیت میشه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
malvado عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 604 همه روزکه همه کاراروباهم نمیکنم خردخردبکن که یهوتلنباربشه آدم اذیت میشه یعنی هر روز یکار؟